Tο Chevrolet Spark δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Eχοντας απαντήσει µε επιτυχία στις προκλήσεις των µεγαλύτερων αστικών κέντρων της χώρας, παραµένει µία από τις δηµοφιλέστερες προτάσεις στην ευρύτερη κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης.

Ο σχεδιασµός του πεντάθυρου αµαξώµατος, ο πλούσιος εξοπλισµός σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, η ευελιξία που εξασφαλίζουν οι συµπαγείς διαστάσεις του και φυσικά η ευκολία χρήσης που προκύπτει από την ισορροπηµένη οδική συµπεριφορά του επιτρέπουν στο µικρότερο µοντέλο της Chevrolet να επιβληθεί του ανταγωνισµού του.

Τα πλεονεκτήµατα του Spark, ωστόσο, δεν σταµατούν εδώ. Eνα αξιόπιστο και ιδιαίτερα αποδοτικό σύστηµα υγραεριοκίνησης, που φέρει την υπογραφή της ιταλικής Tartarini, επεκτείνει τις ικανότητές του. Η διαδικασία εγκατάστασης του συγκεκριµένου συστήµατος υγραεριοκίνησης ολοκληρώνεται σε δύο εργάσιµες ηµέρες και πραγµατοποιείται από την PrimaAutoGas, θυγατρική εταιρεία της Chevellas, χωρίς να επηρεάζεται η εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου.

Με το πάτηµα ενός διακόπτη, το Spark µεταβάλλει το καύσιµο που χρησιµοποιεί για την κίνησή του. Χωρίς καθυστέρηση και το σηµαντικότερο χωρίς ανεπιθύµητες µεταβολές στον τρόπο λειτουργίας ή στην απόδοση του τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης. Μάλιστα, µε την τοποθέτηση της δεξαµενής υγραερίου χωρητικότητας 39 λίτρων στο σηµείο που µέχρι πρότινος φιλοξενούσε τη ρεζέρβα, ο χώρος αποσκευών διατηρείται ανέπαφος, ενώ η αυτονοµία του µπορεί να ξεπεράσει τα 1.000 χιλιόµετρα.

∆εδοµένο, επίσης, θα πρέπει να θεωρηθεί το γεγονός ότι η τελειότερη καύση του υγραερίου καταπονεί λιγότερο τον κινητήρα και τα επιµέρους εξαρτήµατα που σχετίζονται µε αυτόν, περιορίζοντας ταυτόχρονα το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου.

Το σύστηµα υγραερίου αυξάνει την αρχική τιµή του Spark κατά 1.400 ευρώ. Εγκαθίσταται πριν από την παράδοση ενός καινούργιου αυτοκινήτου, αλλά προσφέρεται, µε έκπτωση, ακόµη και σε όσους έχουν ήδη αποκτήσει το δηµοφιλές Chevrolet.

Η ίδια πολιτική ακολουθείται για τα υπόλοιπα µοντέλα της Chevrolet, ενώ θα πρέπει να σηµειώσουµε ότι η PrimaAutoGas αναλαµβάνει την τοποθέτηση συστηµάτων υγραεριοκίνησης και σε αυτοκίνητα άλλων κατασκευαστών, προσφέροντας εγγύηση καλής λειτουργίας δύο ετών και δυνατότητα αποπληρωµής του κόστους σε 48 άτοκες δόσεις.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η PrimaAutoGas δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση συστηµάτων υγραεριοκίνησης, για µοντέλα όλων των κατασκευαστών.