Σκιώδης κυβέρνηση και από τους Ανεξάρτητους Ελληνες

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ανακοίνωσαν την δική τους «σκιώδη κυβέρνηση», δηλαδή τους τομείς κοινοβουλευτικής ευθύνης που θα έχουν εφεξής οι βουλευτές του κόμματος.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες ανακοίνωσαν την δική τους «σκιώδη κυβέρνηση», δηλαδή τους τομείς κοινοβουλευτικής ευθύνης που θα έχουν εφεξής οι βουλευτές του κόμματος.
Στον τομέα Εξωτερικών θα είναι ο κ. Τέρενς Κουϊκ, στον Οικονομικών ο κ. Νότης Μαριάς, Εθνικής Άμυνας ο κ. Γ. Νταβρής, Εσωτερικών ο κ. Ι. Κουράκος, Διοικητικής Μεταρρύθμισης η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Υποδομών ο κ. Κ. Μαρκόπουλος, Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων η κυρία Ραχήλ Μακρή, Εργασίας ο κ. Π. Χαϊκάλης, Υγείας ο κ. Π. Μελάς, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο κ. Κ. Γιοβανόπουλος, Δικαιοσύνης η κυρία Χρυσούλα- Μαρία Γιαταγάνα, Δημόσιας Τάξης ο κ. Β. Καπερνάρος, Τουρισμού η κυρία Έλενα Κουντουρά, Ναυτιλίας η κυρία Μίκα Ιατρίδη, Μακεδονίας Θράκης ο κ. Μαρίνος Ουζουνίδης και Επικρατείας ο κ. Γαβ. Αβραμίδης.

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες, με απόφαση του κ. Π. Καμμένου δημιουργούνται 4 συντονιστικές γραμματείες, που είναι:

* Εργασιακών Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων με υπεύθυνο τον κ. Ι. Μανώλη (πρώην βουλευτή).

*Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Διεθνών Σχέσεων και Διεθνών Οργανισμών με υπεύθυνο- συντονιστή τον κ. Δ. Σταμάτη (πρώην βουλευτή).

*Περιφερειακής Ανάπτυξης και Νησιωτικής Πολιτικής με συντονιστή τον κ. Σπ. Γαληνό (πρώην βουλευτή), και

* Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων με συντονιστή τον κ. Γ. Αναγνωστάκο.
Τέλος συντονιστής για την οργάνωση νεολαίας του κόμματος ορίζεται ο κ. Χαρ. Αποσκίτης.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk