Είναι, πλέον, επίσημο: ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί βάζουν τέλος στην 14χρονη σχέση τους, καρπός της οποίας είναι δύο παιδιά, η 13χρονη Λίλι Ρόουζ και ο 9χρονος Τζάκ.

Το ζευγάρι «χώρισε φιλικά», σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου του Τζόνι Ντεπ που έγινε στο Entertainment Tonight την περασμένη Τρίτη: «Παρακαλούμε σεβαστείτε την ηρεμία τους και, ακόμα περισσότερο την ηρεμία των παιδιών τους».

Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού People, το πρώην ζεύγος βρέθηκε να ζει χωριστές ζωές από τότε που μετακόμισαν στο Λος ΄Αντζελες από τη Γαλλία. ΄Εχουν να εμφανιστούν μαζί σε κόκκινο χαλί εδώ και περίπου 1 χρόνο, ενώ ένας φίλος τους σχολίασε ότι αυτή η ρήξη στη σχέση τους είναι «τόσο θλιβερή…»

Να σημειώσουμε ότι ο 48χρονος ηθοποιός, παραγωγός και μουσικός Τζόνι Ντεπ και η 39χρονη ηθοποιός, μοντέλο και μουσικός Βανέσα Παραντί ήταν από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της διεθνούς σοουμπιζ. Οι φήμες για τον χωρισμό τους πυροδοτήθηκαν από την απουσία της Γαλλίδας σταρ από το πλάι του Αμερικανού ηθοποιού στην απονομή των τελευταίων Χρυσών Σφαιρών, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί ποτέ, ενώ ο Τζόνι Ντεπ έχει στο ενεργητικό του ένα σύντομο γάμο με την Λόρι Αν Άλισον -από το 1993 ως το 1995.