• Αναζήτηση

ΠΑΟ: Η αισιοδοξία του Αλαφούζου και η επίθεση στον Τσάκα

Την αισιοδοξία του και την πεποίθηση ότι η προσπάθεια εφαρμογής του μοντέλου της λαϊκής βάσης θα βρει πρόσφορο έδαφος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο επιχειρηματίας και ιθύνων νους του «Σωματείου Φίλων ΠΑΟ» κ. Γιάννης Αλαφούζος.

Την αισιοδοξία του και την πεποίθηση ότι η προσπάθεια εφαρμογής του μοντέλου της λαϊκής βάσης θα βρει πρόσφορο έδαφος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο επιχειρηματίας και ιθύνων νους του «Σωματείου Φίλων ΠΑΟ» κ. Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, ο οποίος είχε στο πλευρό του τον παλαίμαχο άσο της ομάδας Αριστείδη Καμάρα, κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο του Τριφυλλιού να συνδράμει στην προσπάθεια σωτηρίας των Πρασίνων, ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς τον εκπρόσωπο του πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ, κ. Βλάση Τσάκα, για τον οποίο αποκάλυψε ότι «έχει 17 τελεσίδικες αποφάσεις: καταδίκες για δόλια αποδοχή- παραδοχή, καταδίκη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καταδίκες για παράνομες δραστηριότητες, καταδίκη και χρεοκοπία» και συμπλήρωσε: «Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τον κόσμο της ομάδας συνεχίζει να μας απασχολεί». Αντιθέτως, για τον πρίγκιπα Φεϊζάλ τόνισε ότι «αν υπάρχει, ας μας κάνει μια γραπτή πρόταση».

Επίσης, ο κ. Αλαφούζος αποκάλυψε ότι η μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη (54,7%) προς το Σωματείο θα ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ημερών και όχι στις αρχές του 2013 όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί (δεν ισχύει το υψηλό κόστος της φορολογίας κάτι που επισπεύδει τις διαδικασίες), ενώ όσον αφορά το θέμα της ΓΗΠΕΛ ξεκαθάρισε ότι αφενός ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει εγγυηθεί πως θα αναλάβει όποιες ευθύνες προκύψουν, αφετέρου ο ίδιος θα καλύψει όποιο πρόβλημα προκύψει. Τέλος, σε πηγαδάκι μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου γνωστοποίησε ότι η παραμονή του κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας θεωρείται δεδομένη…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Αλαφούζος:

«Θέλουμε να συντελέσουμε αρχικά στην διάσωση του Παναθηναϊκού. Θα ξεκινήσουμε με μια χρονολογική παράθεση. Η ιδέα αυτή ήταν εδώ και χρόνια, όταν το χειμώνα χειροτέρευσαν τα πράγματα καταλήξαμε ότι υπήρχε αδιέξοδο και ότι έπρεπε να γίνει αυτή η προσπάθεια. Συζητήσαμε με τον Δημήτρη Γόντικα αι με άλλους Παναθηναϊκούς, κάναμε και μία έρευνα. Είδαμε ότι υπάρχουν 1,7 εκατομμύρια οπαδοί και από αυτούς, ο σκληρός πυρήνας είναι 150.000, οι οποίοι έχουν διάθεση να βοηθήσουν. Μετά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και έτσι στις 3 Μαϊου ανακοινώσαμε την ίδρυση μας. Στις 9 Μαϊου συστήθηκε διοίκηση στην ΠΑΕ και συμμετέχουμε πλέον στο ΔΣ., Πριν λίγες μέρες, εγώ ως εκπρόσωπος του σωματείου υπέγραψα συμφωνητικό με την εταιρία Green Dream για να πάρουμε τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε, ήταν το θέμα της αδειοδότησης και το αντιμετωπίσαμε, μαζεύοντας χρήματα για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ έως τις 31 Δεκεμβρίου».

Ακολούθως απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Για την αδειοδότηση και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός: «Απ’ ό,τι ξέρω ο φάκελος μας είναι πληρέστατος. Ο Ολυμπιακός έχει έννομο συμφέρον γιατί αν προκριθεί ο Παναθηναϊκός θα χάσει χρήματα. Δεν θέλει ισχυρό τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός».

Για τις προσδοκίες των οπαδών: «Θαύματα μην περιμένετε. Οι μεταγραφές αφορούν την ΠΑΕ. Εγώ τώρα εκπροσωπώ το σωματείο, που είναι ο βασικός μέτοχος. Εμείς κάναμε παρέμβαση στα μετοχικά όταν είδαμε ότι υπήρχε κίνδυνος χρεοκοπίας. Βλέπετε τι γίνετε με άλλες ομάδες. Πρώτο μας μέλημα είναι η αδειοδότηση και η αντιμετώπιση των επειγόντων θεμάτων. Το κάναμε. Τώρα η ΠΑΕ αντιμετωπίζει το θέμα των παικτών. Δεν έχει τα μέσα που θα ήθελε να έχει, αλλά και το χρόνο. Ακόμα και τώρα ασχολείται με την επιβίωση και λιγότερο με τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας. Το σωματείο έχει διακηρύξει κάποιες αρχές που συμβαδίζουν με την αρχή μιας νέας προσπάθειας αξιοπρεπούς. Αν πετύχουμε στην προσπάθειά μας ο Παναθηναϊκός θα έχει στα επόμενα χρόνια μέσα που δεν είναι μέχρι σήμερα οι ελληνικές ομάδες. Το πρώτο βήμα είναι η επιβίωση. Η εξάρτηση που είχε έως τώρα από πλούσιους, δημιούργησε τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι στόχοι είναι σεμνοί. Φέτος θέλουμε ο Παναθηναϊκός να πάει καλά στο ΟΥΕΦΑ και να πάμε αξιοπρεπώς στο Πρωτάθλημα του χρόνου και από εκεί και πέρα να δημιουργηθεί μια αξιόμαχη ομάδα».

Εν συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Καμάρας, που δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός μετά από μία μεγάλη πορεία, έφτασε στο σημείο μηδέν. Βρέθηκε μπροστά στο προαιώνιο υπαρξιακό πρόβλημα. έπρεπε να ικανοποιήσει το αίτημα της συντηρήσεως και μετά της διακρίσεως. Υπάρχει αυτή η διαδρομή. Το αύριο μπορεί να είναι καλύτερο. Ο κ. Αλαφούζος έδωσε το χρονικό ποιοι είναι οι στόχοι και οι σκοποί. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός βαδίζει όπως βάδιζε πάντα, με γνώμονα την αλήθεια. Για αυτό δε ασχολείται με κάποια σχόλια, αλλά με την δύναμη της ψυχής του στην αλήθεια. Το γεγονός δε ότι υπάρχει κι μια θεσπισμένου οργάνου άποψη τα λέει όλα. O Παναθηναϊκός εξακολουθεί ν βρίσκεται σε μια δύσκολη και ντελικάτη θέση. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, εξ ου και η παρουσία μας εδώ».

Εχουν γίνει ανάλογες προσπάθειες στην Ελλάδα, χωρίς επιτυχία. Πού βασίζεται ότι η δική σας θα πετύχει;

«Δεν γνωρίζω τα δεδομένα άλλων ομάδων. Γνωρίζω τα δικά μας και τους οπαδούς μας. Υπάρχουν φίλοι που έχουν συνεισφέρει με πολλούς τρόπους και πετύχαμε τους αρχικούς μας στόχους. Δεν θέλω να κάνω κριτική, δεν γνωρίζω άλλωστε. Από τη δική μου εμπειρία, όταν κάτι γίνεται με σκέψη, σχέδιο, αλήθεια, πετυχαίνει. είμαστε συντηρητικοί και μετρημένοι, αλλά αισιοδοξούμε».

Πόσα χρήματα απαιτούνται άμεσα και αν εκτός από τον κόσμο, έχετε προβλέψει άλλη πηγή εισόδων;

«Δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες. Ξέρω ότι εμείς χρειαζόμαστε τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ να μπουν από τους μετόχους και το σωματείο, ώστε να καλύψουμε άνετα τις ανάγκες μας. Και με λιγότερα χρήματα, θα προσπαθήσουμε. Οποιοσδήποτε φίλαθλος δεν μπορεί παρά να είναι ευγνώμων για τα όσα έκαναν οι μέτοχοι. Δεν είναι ίδιες οι εποχές. Είναι λάθος η παναθηναϊκή οικογένεια να στρέφεται εναντίον ενός ή του άλλου μετόχου. Το να κάνουμε κριτική στα λάθη για να μην τα επαναλάβουμε είναι ένα άλλο θέμα, αλλά αυτή η εσωστρέφεια που έχουμε να βρούμε εσωτερικούς εχθρούς είναι ο λόγος που φτάσαμε ως εδώ».

Στο προσκήνιο είναι το ενδιαφέρον του πρίγκιπα. Φαντάζομαι πως θα συμφωνείτε ότι το θέμα πρέπει να κλείσει άμεσα, για να προχωρήσει η ομάδα. Ποια είναι η δική σας θέση;

«Στη Ελλάδα έχει πάψει να υπάρχει δημοκρατία (σ.σ. γέλια). Χαίρομαι για την ερώτηση. Με διακατέχει απελπισία όταν συζητώ το θέμα. Μακάρι να βρεθεί ισχυρός επενδυτής. Όλα τα μέλη και εγώ, θα κάνουμε το παν να τον δούμε και τον διευκολύνουμε. Μού κάνει εντύπωση πώς εμείς οι Παναθηναϊκοί, μετά από τόσο καιρό, ασχολούμαστε με τον κύριο Τσάκα και άλλους του συστήματος. Θέλω να μοιραστούμε κάποιες πληροφορίες. Ο κ. Τσάκας έχει 17 τελεσίδικες αποφάσεις, έχει 5 καταδίκες για δόλια αποδοχή, παραδοχή, έχει καταδίκη για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έχει 3 καταδίκες για παράνομες δραστηριότητες, καταδίκη και χρεοκοπία. Αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος έχει ταλαιπωρήσει τον κόσμο της ομάδας συνεχίζει να μας απασχολεί. Για να κερδίσει χρήματα και να κερδίσει το δημόσιο ενδιαφέρον. Εγώ ως Γιάννης Αλαφούζος, με τον Βλάση Τσάκα και ανθρώπους επιπέδου του Τσάκα, δεν μιλάω. Αν θέλετε εσείς να μου πείτε έναν καλό λόγο για να μιλήσω μαζί του, σας περιμένω… Η κυρία Μιχοπούλου έχει στενές επαγγελματικές σχέσεις με τον Αχιλλέα Μπέο. Είναι η δικηγόρος του στα στημένα. Μέχρι τότε δικηγόρος του ήταν ο Θανάσης Κανελλόπουλος., τέως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου. Μετά τα στημένα, ο Κανελλόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με κακουργηματικές ποινές για το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, με διαιτητή τον Καλόπουλο. Δεν ξέρω αν τον θυμάστε, εγώ πάντως τον θυμάμαι… Ο αδερφός του, αντιεισαγγελέας, ήταν ο άνθρωπος που όφειλε να ερευνά τα στημένα. Δεν τα έκανε και παραιτήθηκε. Να μας απαντήσει η κυρία Μιχοπούλου ποια είναι η σχέση της με τον προκάτοχο της στην υπόθεση. Ο κύριος Μακρόπουλος είχε τονίσει ότι είχε διερευνήσει στην Πρεσβεία εάν περίμεναν άφιξη, ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. εν ξέρω τον μύθο. Αν υπάρχει Πρίγκιπας, ας μας κάνει μία γραπτή πρόταση. Οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας κινούνται με συγκεκριμένο τρόπο. Τράπεζες, συμβούλους. Ακολουθείται μία διαδικασία που στον Παναθηναϊκό δεν ακολουθείται. Υπάρχει ένα έωλο χαρτί για κατάθεση 55 εκατομμυρίων ευρώ, όταν το ερευνήσαμε δεν είχαμε την παραμικρή ένδειξη ότι ήταν γνήσιο. Αυτά…Το έβγαλα από μέσα μου και ησύχασα».

Για τη μεταβίβαση των μετοχών, τι εννοείτε όταν λέτε ότι μετοχοποιήθηκε ήδη 1,1 εκ. ευρώ;

«Το βάλαμε ως έναντι αύξησης και έχουν μπει άλλες 300.000 ευρώ με άλλη μορφή. Πέρυσι πληρώσαμε την Παιανία, τώρα θα την έχουμε δωρεάν και αυτό είναι σημαντικό. Ελπίζουμε την επόμενη εβδομάδα να μας αναγνωρίσει το Πρωτοδικείο, για να είμαστε επίσημο νομικό πρόσωπο και στο τέλος της, να προχωρήσουμε τη μεταβίβαση των μετοχών».

Το σωματείο έχει το δικαίωμα να έχει στην κατοχή του μετοχές;

«Μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο. Μπορεί κάλλιστα να δωρίσει κανείς μετοχές. Όταν αποκτήσει υπόσταση, έχει δικαιώματα και υποχρεώσεις. Βασική διάταξη στα σωματεία είναι οι πόροι πολλές. Μπορεί, κάλλιστα, να δωρίσει κανείς χρήματα. Το σωματείο όταν αποκτήσει περιουσιακά στοιχεία, θα υποβάλλει φορολογική δήλωση. Δεν χάνει το χαρακτήρα του και δεν απαγορεύεται να τα αποκτήσει. Προηγήθηκε μία δήλωση συναδέλφου, αναφορικά με τη νομιμότητα πολλές μεταβίβασης. Αυτό δεν απαγορεύεται. Απλώς τάσσονται προϋποθέσεις. Αλλιώς ο Ερασιτέχνης δεν θα είχε το δικαίωμα να διατηρεί το 10%. Ο νόμος πολλές ισχύει, θέτει προϋποθέσεις. Υπάρχουν και άλλα εμπόδια. Θα πρέπει να υποβληθεί ένα τριετές πρόβλημα, έλεγχος ορκωτών λογιστών κ.α. Ο νόμος δεν το απαγορεύει, απλώς βάζει όρους».

Για το αν μπορούν οι μετοχές μπορούν να μεταβιβαστούν σε φυσικά πρόσωπα, ο κ. Καμάρας απάντησε:

«Τώρα, οι μετοχές θα πάνε στο σωματείο. Τώρα δεν έχουν μεταβιβαστεί με ανέκκλητα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί. Τώρα υπάρχει ελεύθερη διάθεση των μετοχών. Το τι είναι καλύτερο και το τι θα γίνει, θα το δείξει το μέλλον και οι ανάγκες. Εγώ πιστεύω πως το σωματείο θα έχει απήχηση στην τεράστια μάζα του κόσμου. Εφόσον έχουν αποτύχει οι προσπάθειες, γιατί το επιχειρεί ο ΠΑΟ; Η δύναμη πολλές ομάδας είναι ο κόσμος. Πιστεύουμε στον κόσμο. Πολλές ο κόσμος τον έφερε ως εδώ, πρέπει να τον πάει παρακάτω. Παρά τα προηγούμενα αρνητικά, ο ΠΑΟ μπορεί να δώσει ένα τέτοιο παράδειγμα. Δεν θα παρουσιάσουμε κάτι νόσο, κίβδηλο. Πολλές πολλές ομάδες δεν δόθηκε η απόλυτη ευθύνη, δόθηκαν δικαιώματα ή προνόμια. Ο κόσμος πολλές φορές έχει την ευθύνη για πλήγματα στην ομάδα».

Εν συνέχεια η δικηγόρος κ. Μπαλωμένου, πρόσθεσε:

«Όχι μόνο δεν απαγορεύει ο νόμος σε σωματείο να κατέχει μετοχές, ίσα-ίσα προβλέπεται ρητά. Ο νόμος λέει ότι μπορούν να καταστούν μέτοχοι προβλέπει εμπορικές, εταιρίες, ΕΠΕ, προσωπικές, προβλέπει και πρόσωπα νομικού δικαίου. Τέτοιο είναι το σωματείο. Ούτε στο ποσοστό υπάρχει αίρεση. Επομένως, υπάρχουν μόνο προϋποθέσεις για όσο το μεγαλύτερο το ποσοστό. Στα μέλη δεν διανέμει μετοχές. Το σωματείο δημιουργείται με σκοπό να προσφέρει στην ΠΑΕ μία σταθερή ιδιοκτησιακή δομή. Σκοπός είναι οι μετοχές να ανήκουν το ίδιο σε όλα τα μέλη. Ανεξαρτήτου της προσφοράς τους, τα μέλη θα έχουν μία ψήφο. Αν για κάποιο λόγο το σωματείο οδηγηθεί σε διάλυση, η περιουσία του οδηγείται σε άλλο φορέα. Ενδεχομένως αυτός να είναι ο Ερασιτέχνης».

Σε ερώτηση για το μπάτζετ και αν υπάρχει δέσμευση συμμετοχής από μετόχους, ο κ. Αλαφούζος είπε:

«Δεν έχουμε το μπάτζετ στο μυαλό μας. Σε πρώτη φάση θέλουμε να μαζέψουμε 15 εκατομμύρια ευρώ. Είναι μικρό το ποσό αλλά κατανοούμε τις δύσκολες συγκυρίες. Εγώ προσωπικά, θα το θεωρήσω δική μου αποτυχία εάν δεν συγκεντρώσουμε 20 εκατομμύρια ευρώ. Στις 2 Ιουλίου θα αρχίσει η διαδικασία. Ο Παναθηναϊκός έχει και έσοδα. Τα αξιοποιούμε ώστε να τα βγάλουμε πέρα. Την επόμενη εβδομάδα ελπίζουμε να πάρουμε νομική υπόσταση. Την επόμενη Κυριακή μέσω εφημερίδων, θα μοιραστούν έντυπα για το πώς μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει. Μετά θα γίνει και μία διαφημιστική καμπάνια. Ελάχιστη συνδρομή είναι τα 250 ευρώ για να γίνει κανείς μέλος. Βέβαια, ο καθένας βάζει όσα χρήματα θέλει και θα ανεβαίνει στην κλίμακα των μελών. Μετά την αρχική εισφορά θα υπάρχει μία ετήσια εισφορά, την οποία βάλαμε στα 180 ευρώ. Θα υπάρχει πρόβλεψη για ανήλικους, ανέργους και για ηλεκτρονικά μέλη με 20 ευρώ».

Βασικό σημείο τριβής ανάμεσα στους προηγούμενους μετόχους, υπήρξε το γήπεδο και η ΓΗΠΕΛ. Ορισμένοι άνθρωποι, όπως ο Άρης Βωβός, εμφανίζονται έτοιμοι να προβάλλουν αξιώσεις. Στο συμφωνητικό που υπογράψατε με τον Τζίγγερ, προβλέπεται να αναλάβει αυτός τις αξιώσεις; Είναι κάτι που θα το δείτε στην πορεία;

«Η ΓΗΠΕΛ είναι ένα σύνθετο θέμα. Μπορεί κανείς να το δει σαν δυσεπίλυτο θέμα ή να το παρακάμψει και να προχωρήσει. Μελετώντας το φάκελο, αναγνωρίζουμε τις ανησυχίες του Βγενόπουλου, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως αν δεν το λύναμε, θα έκλεινε ο Παναθηναϊκός. Θα έπαιρνε το δρόμο της ΑΕΚ. Έχω μιλήσει με τον Βγενόπουλο, που μου εξήγησε τις ανησυχίες του και με τον Βαρδινογιάννη. Εκτίμηση μου είναι πως το πρόβλημα είναι μικρότερο από την έκταση που πήρε. Ο Βαρδινογιάννης θα αναλάβει τη ΓΗΠΕΛ και την αποζημίωση στον ΆΚΤΩΡ. Θα αναλάβω εγώ προσωπικά να το λύσω. Πρέπει να το λύσουμε επί τόπου. Η ΓΗΠΕΛ δεν μπορεί να είναι πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό και να τον οδηγήσει στο να πεθάνει».

Ο κόσμος είναι αρωγός, δεν μπορεί να πληρώσει τη ΓΗΠΕΛ…

«Σας εξήγησα, αναλαμβάνει ο Βαρδινογιάννης τις ευθύνες για τη ΓΗΠΕΛ και περαιτέρω, εγώ προσωπικά οτιδήποτε άλλο συμβεί. Τι άλλο να κάνω;».

Θα πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να μπορούν να εκλεγούν και να εκλέξουν τα μέλη του σωματείου για το ΔΣ της ΠΑΕ;

«Όλα τα μέλη είναι ισότιμα στο εκλέγειν και το εκλέγεσθαι. Όλα τα τακτικά μέλη μπορούν να το κάνουν. Αρκεί να είναι ταμειακώς ενήμεροι και να μην έχουν νομικές περιπέτειες. Για το ΔΣ της ΠΑΕ δεν μπορούν να βάλουν άμεσα. Η ΠΑΕ μέσα από τη δική της ΓΣ εκλέγει δικό του ΔΣ. Το σωματείο θα εκλέγει τη δική του διοίκηση και θα εκλέγει ποια μέλη θα προτείνει για το ΔΣ της ΠΑΕ. Οι πρώτες εκλογές στο σωματείο θα γίνουν τον Σεπτέμβριο. Με το 55% των μετοχών, το σωματείο ορίζει 10 μέλη (υπήρξαν ενστάσεις ότι είναι 13). Ήδη βάζουμε χρήματα στην ΠΑΕ και το ποσοστό μας θα αυξηθεί».

Τον λόγο πήρε εκ νέου ο κ. Καμάρας: «Πρέπει να σας καθησυχάζει ότι η επιλογή θα γίνετε από τα μέλη του σωματείου και θα είναι δεσμευτική για τη διοίκηση της ΠΑΕ. Είναι ένα δικαίωμα που δεν μπορεί να αφαιρεθεί από τα μέλη. Εκείνοι που θα κριθούν άξιοι από το σωματείο, η διοίκηση του σωματείου είναι υποχρεωμένοι να τους υποδείξει για την ΠΑΕ. Κανείς δεν απαγορεύει στο τελευταίο μέλος να αναδειχθεί σε ηγετικό στέλεχος».

Πιστεύετε ότι θα πετύχετε;

«Την επιτυχία θα τη δούμε σε βάθος χρόνου. Υπάρχουν και επίπεδα επιτυχίας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν μεγάλα ποσά χωρίς περαιτέρω δικαιώματα. Δεν περιμένουν τίποτα άλλο. Εάν ένας Παναθηναϊκός σε κάθε 45 προσφέρει, τότε το εγχείρημα θα έχει τεράστια επιτυχία. Εάν προσφέρει ένας στους 100, θα έχει μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας τις πιθανότητες».

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ισχύει και κάτω από ποιες συνθήκες;

«Σε μία ΑΜΚ προσφέρεται και έναντι το ποσό. Δεν έχουμε προσφορές. Όχι ότι έχουμε και δεν τις αρνηθούμε. Από τις 2 Ιουλίου ο απλός φίλαθλος μπορεί να πάρει μέρος μέσω του σωματείου. Σε εξέλιξη είναι η έκδοση ενημερωτικού φυλλαδίου και μετά οποιοσδήποτε μπορεί να βάλει όσα χρήματα θέλει. Ας έρθει κάποιος να δώσει χρήματα στην ΠΑΕ και αυτή θα κάνει 2 και 3 τούμπες».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk