Α. Σαμαράς: «Η ώρα η καλή στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα»

«Υπάρχουν κόμματα που παριστάνουν τους Κεντροδεξιούς και στην πραγματικότητα ψάχνουν συνεργασία με την Αριστερά […]. Ιδιαίτερα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα αισθήματά τους. Τους εύχομαι «η ώρα η καλή»! Και στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα!» είπε από τις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΔ

«Υπάρχουν κόμματα που παριστάνουν τους Κεντροδεξιούς και στην πραγματικότητα ψάχνουν συνεργασία με την Αριστερά […]. Ιδιαίτερα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα αισθήματά τους. Τους εύχομαι «η ώρα η καλή»! Και στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα!» είπε από τις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΔ.

Κατηγόρησε, παράλληλα, το ΠαΣοΚ ότι απομόνωσε την Ελλάδα από την Ευρώπη.

«Το ΠαΣοΚ μας έφερε εδώ που μας έφερε και μας απομόνωσε στην Ευρώπη. Υπάρχουν άλλα κόμματα που παριστάνουν τους Κεντροδεξιούς και στην πραγματικότητα ψάχνουν συνεργασία με την Αριστερά. Προσπαθούν να τα βρουν με την Αριστερά. Ιδιαίτερα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα αισθήματά τους. Τους εύχομαι «η ώρα η καλή»! Και στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα! Είναι ένας αρμονικός πολιτικός γάμος. Αλλά έχουν πάρει διαζύγιο από τη σοβαρότητα» είπε ο κ.Σαμαράς.

Τόνισε, επίσης, ότι η ΝΔ είναι μια παράταξη αντίθετη με το λαϊκισμό και ότι αποτελεί εγγύηση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και υπογράμμισε ότι η ανάπτυξη θα είναι αληθινή. «Από τις 7 Μαΐου θα ξεκίνησε η παραγωγική αναγέννηση της Ελλάδας» είπε απευθυνόμενος στους αγρότες και τόνισε ότι η χώρα τελικά θα τα καταφέρει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk