Ενα ακόμα ειδύλλιο φαίνεται να (ξανα)γεννήθηκε στους κόλπους της σόου-μπιζ. Ο 51χρονος, βραβευμένος με ΄Οσκαρ, ηθοποιός, Σον Πεν, και το 32χρονο τσέχικης καταγωγής μοντέλο, Πέτρα Νέμκοβα, μάλλον ξανασμίγουν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post το ζεύγος εθεάθη προ ολίγων ημερών να απολαμβάνει ρομαντικό δείπνο στη Νέα Υόρκη, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες «ήταν φανερό ότι το ζευγάρι είναι κάτι περισσότερο από φίλοι…»

Ο Σον Πεν, εξάλλου, είναι γνωστός για τη… προτίμησή του στις νεαρές αιθέριες υπάρξεις και ιδιαίτερα για εκείνες που διαπρέπουν στις διεθνείς πασαρέλες.

Μέχρι προσφάτως έβγαινε με την 25χρονη Τζέσικα Γουάιτ, γνωστή για τις σέξι διαφημιστικές καμπάνιες μαγιό στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σον Πεν απαθανατίζεται με την Πέτρα Νέμκοβα. Το ζεύγος είχε μια σύντομη σχέση κατά τη διάρκεια του 2008 όταν ο Σον Πεν ήταν ακόμη μαζί με την γυναίκα του, Ρόμπιν Ράιτ, πριν χωρίσουν οριστικά λίγο αργότερα.

Οι δύο τους είχαν εμφανιστεί επίσημα μαζί σε αρκετά πάρτι στο Λος Άντζελες στο πλαίσιο της απονομής των Όσκαρ στα τέλη Φεβρουαρίου του 2008.

Ανάμεσα στις νεαρές και σέξι αγαπημένες του κ. Πεν ήταν και η 27χρονη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον με την οποία διατηρούσε σχέση για λίγους μήνες το 2011, ενώ η Πέτρα Νέμκοβα χώρισε πριν λίγες ημέρες με τον Βρετανό ηθοποιό Τζέιμι Μπέλμαν με τον οποίο ήταν ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας.