Αν υπάρχει μία διασημότητα, της οποίας την εμφάνιση όλοι περιμένουν κάθε φορά με αγωνία, είναι σίγουρα η τραγουδίστρια Lady Gaga. Από φόρεμα με κρέατα μέχρι και κουρτίνα του ντουζ, η εκκεντρική καλλιτέχνης έχει πραγματικά φορέσει τα πιο εξωφρενικά σύνολα που έχουμε δει ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό μοιάζει να έχει ρίξει κάπως τους τόνους, πάντα για τα δικά της δεδομένα βέβαια, αλλά φαίνεται πως έχει σκοπό να εντυπωσιάσει και πάλι με τις ενδυματικές της επιλογές σύντομα. Η είδηση ότι ο ιταλός σχεδιαστής Αρμάνι θα σχεδιάσει τα κοστούμια που θα φορέσει στην Ασιατική της περιοδεία «Born This Way Ball» έχει ήδη προκαλέσει κύματα ενθουσιασμού και ανυπομονησίας τόσο στους θαυμαστές της όσο και στο χώρο της μόδας.

Η πρώτη γεύση έχει δοθεί μέσα από σκίτσα που είναι ομολογουμένως αρκετά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον και να εγγυηθούν ότι τα τελικό αποτέλεσμα θα είναι φαντασμαγορικό, αντάξιο ενός τόσο ιστορικού σχεδιαστή και μίας προσωπικότητας που λατρεύει να παίζει με τα ρούχα. Τα υψηλής ραπτικής κοστούμια θα αποτελούνται από μεταλλικούς καθρέφτες, πλεξιγκλάς, λατέξ στο χρώμα του δέρματος και μαύρους κρυστάλλους. Το κομμάτι που έχει δικαιολογημένα ξεχωρίσει είναι αυτό με τις κιθάρες και το πιάνο και σίγουρα είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε πώς ακριβώς θα δείχνει φορεμένο.

Πρόκειται για την δεύτερη φορά που η Lady Gaga συνεργάζεται με τον Αρμάνι, καθώς ο διάσημος ιταλός σχεδίασε και πάλι αποκλειστικά για εκείνη τα κοστούμια που φόρεσε στα Μουσικά Βραβεία Γκράμι το 2010.