Στην Αθήνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί γόνατο (πιθανότατα χονδροπάθεια) και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Μπολόνια της Ιταλίας, επέστρεψε στην ελληνική πρωτεύουσα προκειμένου να ενημερώσει το ιατρικό επιτελείο των Πρασίνων για την πορεία της υγείας του αλλά και για να μαζέψει τα πράγματά του, αφού θα αργήσει να ξαναέρθει στην Αθήνα.

Αλλωστε ο αργεντινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά στα τέλη Ιανουαρίου, έχει τεθεί οριστικά νοκ άουτ για το υπόλοιπο σεζόν και φυσικά δεν υπολογίζεται ούτε για τα επερχόμενα πλέι οφ. Επί της ουσίας, καθημερινά ο Λέτο δίνει αγώνα δρόμου για να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για επιπλέον έξι μήνες.

Κάτι τέτοιο θα είναι καταστροφικό και για τον ίδιο αλλά για τον Παναθηναϊκό διότι, αφενός ο Λέτο πριν από τον τραυματισμό του διάνυε την καλύτερη περίοδο της καριέρας του έχοντας σκοράρει 15 γκολ σε 17 συμμετοχές και ευελπιστούσε σε μια καλή μεταγραφή σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αφετέρου στο πρόσωπό του οι Πράσινοι βλέπουν τον παίκτη (από το υπάρχον ρόστερ) με τη μεγαλύτερη αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, καθώς από την πώλησή του μπορούν να αποκομίσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Ο Λέτο σε συνομιλία που είχε με συμπαίκτες του (παρακολούθησε από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο) δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την αποφυγή του χειρουργείου. «Νιώθω καλά. Οι ενοχλήσεις έχουν μειωθεί και θα αρχίσω πιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για να αποφύγω την επέμβαση» έλεγε χαρακτηριστικά ο 25χρονος Αργεντινός, ο οποίος πάντως δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.

Σημειωτέον ότι ο Λέτο ήταν από τους πρώτους παίκτες του Τριφυλλιού που είχαν στείλει μήνυμα στον μανατζέρ του για την εξεύρεση ομάδας εκτός Ελλάδας. Ωστόσο ο τραυματισμός του αποτελεί τόσο για τον ίδιο όσο και για τους Πράσινους ένα μεγάλο αγκάθι…

Τετ α τετ με Φερέιρα

Επίσης, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε και με τον προπονητή του Παναθηναϊκού κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τον συμβούλευσε να μην πιέσει τον εαυτό του για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση προτού νιώσει απόλυτα έτοιμος, ενώ δεν του έκρυψε πως έλειψε από την ομάδα κατά το διάστημα της απουσίας του.