Η Τζένιφερ Λόρενς βρέθηκε εχθές -Δευτέρα 26 Μαρτίου- στην Μαδρίτη στο πλαίσιο της πρεμιέρας της ταινίας «The Hunger Games» όπου πρωταγωνιστεί, ξεσηκώνοντας του Ισπανούς θαυμαστές της.

Η 21 ετών ταλαντούχα ηθοποιός που περπάτησε στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης φορώντας ένα εντυπωσιακό μίνι φόρεμα, μαγνήτισε όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα όλων των παρευρισκομένων.

Ευδιάθετη και λαμπερή, πόζαρε για τους φωτογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από γνωστό σινεμά της Μαδρίτης, ενώ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα για τους θαυμαστές της.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την ταινία που βγήκε στους κινηματογράφους της Αμερικής το περασμένο Σαββατοκύριακο και έκανε ρεκόρ στο box office σημειώνοντας το τρίτο καλύτερο εισπρακτικά ντεμπούτο στην ιστορία του σινεμά, μετά τα $169.2 εκατομμύρια του φινάλε του Χάρι Πότερ «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2» πέρυσι και τα $158 εκατομμύρια του «The Dark Knight» το 2008.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Σούζαν Κόλινς -που έχει μεταφραστεί σε 26 γλώσσες και τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε 38 χώρες- και αφορά σε ένα αιμοβόρικο τηλεοπτικό ριάλιτι, όπου αγόρια και κορίτσια ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ ετών συμμετέχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας.

Συμπρωταγωνιστές της Τζένιφερ Λόρενς είναι οι επίσης νεαροί Τζος Χάτσερσον και Λίαμ Χέμσγουορθ.