Η Ρις Γουίδερσπουν και η νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής της Pacific Standard έχουν πάρει τα δικαιώματα της σειράς παιδικών βιβλίωνPennyroyal’s Princess Boot Camp προκειμένου να τα μεταφέρουν στην μεγάλη οθόνη.

Τα εν λόγω βιβλία που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα είναι του Μ. Α. Λάρσον, ο οποίος ήταν βοηθός σκηνοθέτη στο πλάι του Μάικ Νίκολς, πριν ενσωματωθεί στην ομάδα των σεναριογράφων στα παιδικά κανάλια Cartoon Network, Disney XD, Nickelodeon και Discovery Kids.

Το στόρι των παραμυθιών αφορά σε μια σχολή που «διαμορφώνει» πριγκίπισσες-πολεμίστριες που μάχονται ενάντια σε κακές μάγισσες.

Η 36χρονη σταρ -η οποία μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί– θα υπογράψει την παραγωγή του πρότζεκ μαζί με την Μπρούνα Παπανδρέας, ενώ θα συμμετέχει και στο καστ αναλαμβάνοντας δευτερεύοντα ρόλο.

«Τελικά υπάρχει μια ιστορία για πριγκίπισσες που αντανακλά τις αξίες των σύγχρονων κοριτσιών. Αυτές οι πριγκίπισσες είναι δυνατές, ανεξάρτητες και σκληρές… Περιγράφοντας την ιστορία της ζωής τους, ο Λάρσον έχει δημιουργήσει ένα μαγικό κόσμο όπου ο καθένας θα ήθελε να χαθεί μέσα σε αυτόν» ανέφερε σε δήλωσή της η Ρις Γουίδερσπουν σχετικά με το νέο της πρότζεκτ.