Ένα πιάνο αξίας £50.000 δώρισε η Κρίστεν Στιούαρτ στον αγαπημένο της Ρόμπερτ Πάτινσον.

Η 21 ετών πρωταγωνίστρια των ταινιών Twilight ήθελε να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στον συμπρωταγωνιστή της αλλά και σύντροφό της Ρόμπερτ Πάτινσον στην τρίτη επέτειο της σχέσης τους.

«Ο Ρόμπερ λατρεύει να παίζει πιάνο… Είναι για αυτόν η καλύτερη «απόδραση» όταν η σόουμπιζ, οι παπαράτσι και οι φαν αρχίζουν να τον ζορίζουν και να τον καταπιέζουν. Το να παίζει πιάνο είναι η καλύτερη θεραπεία για τον Ρομπ όταν θέλει να είναι μόνος, να σκεφτεί, να δημιουργήσει» ανέφερε πρόσωπο από το στενό φιλικό του περιβάλλον.

Άλλωστε είναι γνωστή η αγάπη του Βρετανού ηθοποιού για την μουσική. Εκτός από το πιάνο, είναι δεινός κιθαρίστας, ενώ έχει ήδη ηχογραφήσει κάποια κομμάτια μεταξύ των οποίων και το «Let Me Sign» για το πρωτότυπο σάουντρακ του «Twilight».

Ο συμπρωταγωνιστής του στο «Twilight», Τζάκσον Ραθμπόουν είχε αναφέρει μάλιστα ότι «ο Πάτινσον λατρεύει να παίζει μπλουζ με την κιθάρα του και πολλές φορές όταν τελειώναμε τα γυρίσματα επιστρέφαμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τζαμάραμε. Είναι ένα πολύ ταπεινό και ήσυχο παιδί που λατρεύει την μουσική».

Όλα αυτά βέβαια τα γνωρίζει καλά η επί τρία χρόνια αγαπημένη του Κρίστεν Στιούαρτ που όπως φαίνεται εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά τον 26χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα μάλιστα με στενό τους φίλο, η πρωταγωνίστρια του «Snow White and the Huntsman» έκανε για αρκετό καιρό έρευνα αγοράς προκειμένου να βρει το καλύτερο και το καταλληλότερο πιάνο για τον καλό της.

«Η Κρίστεν έχει γυρίσει όλα καταστήματα που πωλούν πιάνα σε ολόκληρο το Λος Άντζελες. Έχει μιλήσει με τοπ μουσικούς αναζητώντας το καλύτερο πιάνο. Ο Ρόμπερτ ήθελε πάντα ένα Steinway grand piano και η Κρίστεν του το αγόρασε» αναφέρουν πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.