Το νέο της άλμπουμ MDNA διέρρευσε ήδη στο διαδίκτυο παρ’ όλες τις προσπάθειες των ανθρώπων της Μαντόνα να το αποτρέψουν.

Τα νέα κομμάτια από το 12ο άλμπουμ της βασίλισσας της ποπ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου εμφανίστηκαν σε παράνομη ιστοσελίδα ανταλλαγής αρχείων την Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Αυτό μάλιστα συνέβη λίγες ώρες μετά τις παρακλήσεις, αλλά και τα ευχαριστήρια μηνύματα του μάνατζερ της Μαντόνα, Γκάι Οσέρι, ο οποίος μέσα από αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρότρυνε τους θαυμαστές και τους φίλους της 53χρονης σταρ να εμποδίσουν την παράνομη κυκλοφορία των τραγουδιών στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος είχε δουλέψει σκληρά προκειμένου να μην συμβεί αυτό.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε στο twitter πριν λίγες ημέρες: «Παρακαλώ εμποδίστε οποιαδήποτε διαρροή… Θα ήταν η μεγαλύτερη τύχη για εμάς… Είμαστε ευγνώμονες που μέχρι στιγμή δεν έχει υπάρξει διαρροή των κομματιών… Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα…»

Και προσθέτει: «Είμαι σίγουρος ότι δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη… Θέλω να είμαι αισιόδοξος, αλλά είμαστε τόσο κοντά πια… Γι’ αυτό είμαι ρεαλιστής» σχολίασε ο Γκάι Οσέρι για να επιβεβαιωθεί λίγες ώρες αργότερα.