Μετά από την κρίση της υγείας της τον περασμένο Ιανουάριο, η Ντέμι Μουρ επέστρεψε στην καθημερινότητά της.

Την περασμένη Τετάρτη εθεάθη στο Λος Άντζελες ντυμένη απλά στους τόνους του μαύρου να μπαίνει στο αυτοκίνητο της προκειμένου να κρυφτεί από τους παπαράτσι που όπως ήταν φυσικό την εντόπισαν αμέσως.

Προσπάθησε με τα χέρια της να καλύψει το πρόσωπό της, ωστόσο οι φωτογράφοι που καραδοκούν εδώ και καιρό για ένα στιγμιότυπο με την πρόσφατα διαζευγμένη σταρ την απαθανάτισαν έστω και έτσι.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η 49χρονη ηθοποιός έγινε πρόσωπο συζητήσεων όταν μετά τον χωρισμό της από τον 34χρονο ΄Αστον Κούτσερ κατέρρευσε συναισθηματικά ενώ ταυτόχρονα παρουσίασε διατροφικές διαταραχές, με αποτέλεσμα να νοσηλευθεί σε κλινική αποτοξίνωσης που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει πολλές σταρ.

Μετά τη νοσηλεία, η Ντέμι Μουρ απόλαυσε ολιγοήμερες διακοπές σε άγνωστο προορισμό και τώρα, όπως φαίνεται, ξαναγυρίζει στην καθημερινή της ζωή.

Η ηθοποιός έχει επιστρέψει στο Λος Άντζελες από τις 4 Μαρτίου και σύμφωνα με όσα αναφέρει στο αμερικάνικο περιοδικό People πρόσωπο από το στενό φιλικό της περιβάλλον είναι πολύ καλύτερα. «Εχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της και τα πάει περίφημα».