To We Are All Radioctive είναι ένα ντοκιμαντέρ που διηγείται την ιστορία της παραθαλάσσιας κοινότητας του Μοτογιόσι για την ανοικοδόμηση της περιοχής μετά το καταστρεπτικό τσουνάμι που έπληξε τη χώρα πέρσι τέτοια εποχή. Για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ συνεργάστηκαν η δημοσιογράφος Λίζα Καταγιάμα, ο κινηματογραφιστής Τζέισον Γουήσναου και η ίδια η κοινότητα του Μοτογιόσι που τροφοδότησε την παραγωγή με κινηματογραφικό υλικό, φωτογραφίες και πληροφορίες για το συνέβη εκεί. Η περιοχή αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα surf spots στην Ιαπωνία και μαζεύει εκατοντάδες surfers καθόλη τη διάρκεια του έτους. Πολλοί από τους surfers, μάλιστα, συνέβαλαν ουσιαστικά τόσο στη δημιουργία του ντοκιμαντέρ όσο και στην ανοικοδόμηση της περιοχής. Το θέμα όμως με το We Are All Radioactive, είναι πως η χρηματοδότηση έρχεται από τους θεατές, οι οποίοι μέσα από την πλατφόρμα indiegogo δίνουν χρηματική υποστήριξη στην παραγωγή.

Ο Γουήνσαου, την προηγούμενη χρονιά ταξίδεψε δύο φορές στο Μοτογιόσι για γυρίσματα και ο βασικός σκοπός του ήταν να φτιάξει ένα αυτοτελές ντοκιμαντέρ για το τι πραγματικά έγινε. Ωστόσο επειδή το υλικό ήταν πολύ περισσότερο απ’ όσο είχε στο μυαλό του, μπήκε η ιδέα να κυκλοφορήσει σε πολλά επεισόδια μόλις μαζευτεί το απαραίτητο μπάτζετ από τη χρηματοδότηση των θεατών. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε την Κυριακή, ακριβώς ένα χρόνο μετά την καταστροφή, και το μερίδιο τηλεθέασης άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους δημιουργούς, και έτσι θα κυκλοφορήσουν κι άλλα επεισόδια για αυτό το concept.

To Μοτογιόσι είναι ένα παραθαλάσσιο μέρος, 100 χιλιόμετρα μακριά από την Φουκουσίμα, που καταστράφηκε από το σεισμό και το τσουνάμι και τώρα ζει το πραγματικό aftermath του τι συνέβη και τις επιπτώσεις της κατάρρευσης.