Το «Επτά» έρχεται να σπάσει την ακριβή παράδοση της Κηφισιάς, κρατώντας ωστόσο, το γκλαμ περιτύλιγμα και την ποιότητα που του αναλογεί. Ντιζάιν αστραφτερό που θυμίζει σελίδες του πάλαι-ποτέ Wallpaper, daquiri και μαργαρίτες φτιαγμένες με premium αλκοόλ αλλά και ελληνικός καφές ψημένος στη χόβολη.
Δυο νέα παιδιά στην κουζίνα, η Ρεβέκκα Μπάτη και ο Αριστοτέλης Αναστασάκης, μαγειρεύουν μια άλλη εκδοχή του φαγητού για όλες τις ώρες, που χορταίνει με μεγάλες μερίδες και δίνει μια σπιτική όσο και γαστρονομική διάσταση σε πιάτα που ακούγονται πολυφορεμένα.
Τα τραγανά και ζουμερά φελάφελ μυρίζουν Αίγυπτο, έρχονται με ζεστές πιτούλες, μια ολόδροση σαλάτα φατούς και μια αιθέρια σάλτσα από ταχίνι. Μια φρέσκια, ανάλαφρη εκδοχή της παράδοσης που παίζει στις λεπτομέρειες της τεχνικής τη διαφορετικότητά της. Το ίδιο και τα κεφτεδάκια που μοσχομυρίζουν μπόλικο δυόσμο κι ολόφρεσκο κιμά και σερβίρονται νοσταλγικά με αληθινές, πεντανόστιμες τηγανητές πατάτες.
Η σαλάτα ρόκα μεταμορφώνεται σε νόστιμη γαλλίδα με λίγο σπανάκι, φετούλες αχλαδιού, ρόδι και πορτοκαλένια σος, το ριζότο με μανιτάρια και μοσχολέμονο μαγικό αλλά εδώ μπορείς να έρθεις και μόνο για τα γλυκά, που όλα κρύβουν μέσα τους μια μαμαδίστικη νοστιμιά, φτιαγμένη από αληθινά υλικά, όπως το μωσαϊκό ή το κόλαση-cheese cake.
Αργυροπούλου 7, Κηφισιά, τηλ. 210 8013 454 {{{ map }}}