H Ριάνα και η Νίκολα Ρόμπερτς αναμένεται να συνεργαστούν σε ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Ο λόγος για ένα σόου-διαγωνισμό που θα αναζητά νέους και ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας.

Η τραγουδίστρια Νίκολα Ρόμπερτς, που είναι γνωστή για το πάθος της με την μόδα, θα αναλάβει την παρουσίαση του προγράμματος, το οποίο έχει ως στόχο να ανακαλύψει τον σχεδιαστή που θα δημιουργήσει το πιο ωραίο outfit για την εμφάνιση της Ριάνα στο Wireless Festival που θα γίνει τον Ιούλιο στο Λονδίνο.

Εκτός από μούσα των νεαρών καλλιτεχνών που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, η Ριάνα θα είναι η executive producer του σόου.

«Πάντα αγαπούσα τη μόδα. Είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης και ένα στοιχείο που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας μου… στην καλλιτέχνιδα που είμαι σήμερα» ανέφερε η Ριάνα σχετικά με το νέο πρότζεκτ.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα ακολουθήσω τα νέα αυτά παιδιά στο ταξίδι τους και που θα δω πως η προσωπικότητα του καθενός επηρεάζει την προσπάθειά τους» πρόσθεσε η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος.

Από την πλευρά της η τραγουδίστρια του βρετανικού συγκροτήματος «Girls Aloud», Νίκολα Ρόμπερτς δήλωσε ενθουσιασμένη που θα συνεργαστεί με την Ριάνα. «Νιώθω τόσο κολακευμένη που η Ριάνα μου ζήτησε να δουλέψουμε μαζί πάνω σε αυτό το πρότζεκτ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Το συγκεκριμένο σόου θα είναι το πρώτο τηλεοπτικό πρότζεκτ της Ριάνα, ενώ η Ρόμπερτς ακολουθεί τα χνάρια των άλλων μελών του γκρουπ, Σέριλ Κόουλ, Κίμπερλι Γουάλς και Σάρα Χάρντινγκ, οι οποίες έχουν συμμετάσχει ως παρουσιάστριες ή ως κριτική επιτροπή σε άλλα σόου αναζήτησης ταλέντων.