Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Ζακ Έφρον εθεάθησαν να δειπνούν σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες,

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους δύο συμπρωταγωνιστές -και χρόνια φίλους- της ταινίας «The Lorax» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στους κινηματογράφους να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής και ο νεαρός ηθοποιός έφθασαν μαζί με το αυτοκίνητο του δεύτερου και σύμφωνα με όσα αναφέρουν ανώνυμες στο αμερικάνικο περιοδικό Us ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ενώ δεν έπαψαν να μιλούν και να φλερτάρουν.

Ωστόσο, φίλοι του 24χρονου Ζακ και της 23χρονης Τέιλορ, αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια αυστηρά φιλική συνάντηση.

Άλλο πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον πρόσθεσε: «Η Τέιλορ θεωρεί τον Ζακ πολύ χαριτωμένο… αλλά είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες».

Να αναφέρουμε ότι ο Ζακ Έφρον έχει υπάρξει ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στη νεανική ταινία «High School Musical», Βανέσα Χάτζενς, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ είχε βιώσει μια έντονη ερωτική απογοήτευση έπειτα από τον χωρισμό της με τον Τζέικ Γκίλενχαλ, ο οποίος όμως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το νέο άλμπουμ της που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Μιλώντας για τη νέα της δισκογραφική δουλειά η Τέιλορ Σουίφτ δήλωσε: «Ήταν αυτός ο σεισμός στην προσωπική μου ζωή -όχι ιδιαίτερα πρόσφατος- αλλά καταστροφικός, ο οποίος θα αποτελέσει το υλικό για το νέο μου άλμπουμ. Ο μόνος τρόπος για να νιώσω καλύτερα και να διώξω τον πόνο της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου, είναι να γράφω τραγούδια γι’ αυτό».