Νέο αμοιβαίο κεφάλαιο από τη MetLife Alico ΑΕΔΑΚ

Ενα νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο που ανήκει στην υποκατηγορία των Διαχείρισης Διαθεσίμων παρουσίασε η MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ

Ενα νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο που ανήκει στην υποκατηγορία των Διαχείρισης Διαθεσίμων παρουσίασε η MetLife Alico Α.Ε.Δ.Α.Κ
Το νέο αμοιβαίο θα ονομάζεται Alico Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Διαθεσίμων (Αlico European Money Market Instruments) και θα επενδύει σε βραχυπρόθεσμα μέσα χρηματαγοράς σε ευρώ, όπως έντοκα γραμμάτια (Treasury Bills) των ισχυρότερων ευρωπαϊκών οικονομιών, καταθέσεις και πιστοποιητικά καταθέσεων στα πιο υγιή τραπεζικά ιδρύματα της Ευρωζώνης και ομόλογα με υπολειπόμενη διάρκεια ζωής έως ένα έτος.
Το νέο αμοιβαίο κεφάλαιο προτίθεται να επενδύει σε χρεόγραφα της Γερμανίας, Ολλανδίας, Αυστρίας, Γαλλίας, Φινλανδίας, και του Βελγίου. Η επένδυση σε χρεόγραφα Ιταλίας και Ισπανίας δε θα ξεπερνά αθροιστικά το 30% του καθαρού ενεργητικού του αμοιβαίου κεφαλαίου.
Τα τραπεζικά ιδρύματα στα οποία πρόκειται να τοποθετηθούν προθεσμιακές καταθέσεις είναι ενδεικτικά BNP, Credit Agricole, Barclays και η Julius Baer.
Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο αμοιβαίο κεφάλαιο λειτουργεί συμπληρωματικά στο Alico Διαχείρισης Διαθεσίμων.
Το Alico Ευρωπαϊκό Διαχείρισης Διαθεσίμων απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε νομικά πρόσωπα και θα διανεμηθεί μέσω του δικτύου πωλήσεων της MetLife Alico.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Ο γρίφος της Μποτσουάνα Οι αγορές είναι προεξοφλητικοί μηχανισμοί, στην περίπτωση της νέας μετάλλαξης , προεξόφλησαν ξανά το χειρότερο, δηλαδή νέους περιορισμούς στις... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk