Ξενάγηση στη νοηματική γλώσσα στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Ξενάγηση σε εκθέσεις ζωγραφικής στην νοηματική γλώσσα.Η ξενάγηση θα γίνει στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στις εκθέσεις «Γιώργος Χατζημιχάλης.

Ξενάγηση σε δύο εκθέσεις ζωγραφικής στη νοηματική γλώσσα θα γίνει στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης την Πέμπτη, στις 5 μ.μ.

Πρόκειται για τις εκθέσεις «Γιώργος Χατζημιχάλης. Ο ζωγράφος Α.Κ. Ενα Μυθιστόρημα» και «Αντί γραφής» της Νίνας Παπακωνσταντίνου.

Η ξενάγηση είναι μία συνεργασία του μουσείου με τη Μονάδα Ακαδημαϊκής Στήριξης και Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και πραγματοποιείται για τους κωφούς φοιτητές και αποφοίτους της ΑΣΚΤ, θα είναι όμως ανοικτή για όλα τα μέλη της κοινότητας των κωφών καθώς και για το ευρύ κοινό.

Η ξενάγηση θα γίνει από την επιμελήτρια εκπαίδευσης του ΕΜΣΤ Μαρίνα Τσέκου με ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την κυρία Ουρανία Αναστασιάδου, επιστημονική υπεύθυνη της Μονάδας Α.Σ.Π.Φ.μεΑ.

Πού και Πότε

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (Βασ. Γεωργίου Β΄ και Ρηγίλλης). 5 Ιανουαρίου. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 9242111-3, εσ.23 (9:00-17:00)

Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk