«Προσέξτε τον Αρη», διεμήνυσε ο κ. Ερνέστο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στην πρώτη τους συγκέντρωση μετά τον αγώνα με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. «Ξεχάστε την Ντόρτμουντ, μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη, μια ομάδα η οποία πάντοτε μας δυσκολεύει» τους τόνισε ο ισπανός προπονητής.
Η προπόνηση της Πέμπτης δεν είχε χαρακτήρα τελικής προετοιμασίας για το παιχνίδι του Σαββάτου και ως εκ τούτου ο κ. Βαλβέρδε δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Χαριλάου». Το πιθανότερο είναι ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Βασίλης Τοροσίδης και ένας από τους Ιβάν Μαρκάνο, Χοσέ Χολέμπας θα δει το παιχνίδι από τον πάγκο των αναπληρωματικών. Σπαζοκεφαλιά αποτελεί επίσης η θέση του δεύτερου ανασταλτικού μέσου δίπλα στον Πάμπλο Ορμπάιθ την οποία διεκδικούν οι Ζαν Μακούν, Φρανσουά Μοντέστο και Λιούμπομιρ Φέισα.
Το σίγουρο είναι ότι ο Μπάλαζ Μέγιερι θα καθίσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Ο κ. Βαλβέρδε έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του 21χρονου Ούγγρου στον αγώνα με την Ντόρτμουντ, γεγονός που σημαίνει ότι η επιστροφή του Φράνκο Κοστάντσο στη βασική ενδεκάδα θα κριθεί σε βάθος χρόνου και θα εξαρτηθεί από την απόδοση του Μέγιερι.
Ο Μέγιερι αποκάλυψε ότι ο κ. Βαλβέρδε ανακοινώνοντάς του ότι θα ξεκινούσε βασικός εναντίον της Ντόρτμουντ του είπε να μην αισθάνεται καμία πίεση επειδή όλοι τον εμπιστεύονται και πως είναι η ευκαιρία του. Στην ερώτηση αν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του ο νεαρός Ούγγρος τόνισε ότι «ο τερματοφύλακας ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος όταν δέχεται γκολ, γιατί η δουλειά του είναι να κρατάει την εστία του ανέπαφη, αλλά νομίζω ότι τα πήγα καλά, όπως όλη η ομάδα και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες».
Στην προπόνηση της Πέμπτης δεν έλαβε μέρος ο Τζαμέλ Αμπντούν ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση και ο Νταβίντ Φουστέρ ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.