Ενός κακού μύρια έπονται; Ομολογουμένως ναι αν ισχύει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Νοτιάς επιχειρεί να απεμπλακεί εντελώς από την ενασχόλησή του με την εταιρεία βγάζοντας στο σφυρί το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα το οποίο του κόστισε περίπου 13 εκατ. ευρώ!

Η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ με την εταιρεία ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε. (συμφερόντων του κ. Νοτιά η οποία επιμελήθηκε και κατασκεύασε το έργο) προβλέπει την καταβολή (από την κιτρινόμαυρη εταιρεία) ετήσιου ενοικίου 612.000 ευρώ (για τα πρώτα δώδεκα χρόνια χρησιμοποίησης του προπονητικού), ωστόσο ως σήμερα ο χιώτης επιχειρηματίας δεν έχει πάρει πίσω ούτε σεντ!

Κι επειδή ο κ. Νοτιάς αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να βάζει το μαχαίρι στο λαιμό της διοίκησης ζητώντας πίσω χρήματα τα οποία δεν προκύπτουν από έσοδα (κι ενώ ο ίδιος έχει σταματήσει εδώ και καιρό την χρηματοδότηση της ΠΑΕ), ίσως να σκέφτεται το ενδεχόμενο πώλησης του προπονητικού κέντρου σε μία προσπάθεια να γλυτώσει κάμποση από τη χασούρα του (καθώς ως τέτοια φέρεται πλέον ότι αντιμετωπίζει για τον ίδιο την κατασκευή του έργου).

Το «Βήμα» επικοινώνησε με αξιωματούχους της ΠΑΕ ΑΕΚ ρωτώντας αν είναι ενήμεροι για το ενδεχόμενο μίας τέτοιας εξέλιξης. Λάβαμε ως απάντηση ότι δεν έχουν ενημέρωση για κάτι σχετικό, επιφυλάχθηκαν όμως για τις προθέσεις του κ. Νοτιά. Αλλωστε με το διοικητικό αλαλούμ που επικρατεί στην εταιρεία το τελευταίο δίμηνο, οι διοικούντες την ΠΑΕ έχουν και οι ίδιοι τις δικές τους απορίες για τις πραγματικές προθέσεις ή άλλες σκέψεις του κ. Νοτιά.