Τα χνάρια του συζύγου της Τζέι Ζ θέλει να ακολουθήσει η Μπιγιονσέ και να γίνει μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας.

Η ντίβα της ποπ φαίνεται πως παρ’ όλη την εγκυμοσύνη της βρίσκεται στο απόγειο της δημιουργικότητάς της και έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Αφού πριν λίγες ημέρες δήλωσε ότι ζει την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, τώρα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ιδρύσει την δική της εταιρεία παραγωγής, αλλά και την επιθυμία της να δημιουργήσει ένα αντρικό συγκρότημα.

«Δημιουργώ την δική μου εταιρεία. Θέλω να φτιάξω ένα αντρικό γκρουπ και ταυτόχρονα με την μουσική μου να κάνω ντοκιμαντέρ και μουσικά βίντεο. Επίσης, με ενδιαφέρει η σκηνοθεσία… Θα ήθελα να σκηνοθετώ άλλους καλλιτέχνες. Από την στιγμή που ξέρω ότι έχω την ομάδα μου την οποία εμπιστεύομαι και το κάνω για μένα, μπορώ να το κάνω και για άλλους» ανέφερε στοAssociated Press.

Και πρόσθεσε: «Βλέπω τόσους πολλούς άντρες καλλιτέχνες που φτιάχνουν «αυτοκρατορίες» και προσφέρουν τις γνώσεις τους σε άλλους νεότερους. Θα ήθελα και εγώ να κάνω το ίδιο και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουν και οι νεότεροι έπειτα από μια πορεία 15-20 χρόνων».