Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια γράφει την αυτοβιογραφία του που θα εστιάσει κυρίως στον πρόσφατο χωρισμό του από τη πρώην σύζυγό του, Μαρία Σράιβερ.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο «΄Αρνι» δεν θα αναφερθεί στις παιδικές του μνήμες στην Αυστρία και στην καριέρα του ως μποντιμπίλντερ, ως ηθοποιός ταινιών δράσης και ως πολιτικός.

«Το βιβλίο θα τα πει όλα», λέει φιλική του πηγή στο περιοδικό People. Ο 64χρονος Σβαρτσενέγκερ επιδίδεται στη συγγραφή μεταξύ των γυρισμάτων για την επόμενή του ταινία «The Expendables 2» («Οι Αναλώσιμοι 2») με τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Ο πιο πιθανός τίτλος της αυτοβιογραφίας είναι: «Total Recall: My Unbelievably True Life Story» («Ολική επαναφορά: η απίστευτη αληθινή ιστορία της ζωής μου»).

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ηθοποιού ΄Ανταμ Μέντελσον, ο Σβαρτσενέγκερ «κρατά σημειώσεις και δουλεύει πάνω στο βιβλίο περισσότερο από ένα χρόνο».

Ενώ ο Τζόναθαν Καρπ από τον εκδοτικό οίκο «Simon&Schuster» υπερθεματίζει: «Καμία προσωπική ιστορία δεν πλησιάζει τη δική του. Πραγματικά, ο ΄Αρνολντ είναι μια από τις πιο συναρπαστικές φιγούρες των καιρών μας».