Φαίνεται πως το άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ βρήκε δουλειά.

Ο λόγος για την Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία μετά τα πάρτι, τα ξενύχτια, τα δικαστήρια και τα κέντρα απεξάρτησης, αποφάσισε να κάνει και κάτι πιο δημιουργικό.

Αν και δεν έχει ακόμη βρει κάποιο πλατό για να ξεδιπλώσει το υποκριτικό της ταλέντο, ωστόσο κάνει ένα σημαντικό βήμα στο χώρο του μόντελινγκ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Fashionista, η 25χρονη σταρ θα είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Philipp Plein για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 και ετοιμάζει ήδη τις βαλίτσες της για το Μιλάνο, όπου γίνεται αυτές τις ημέρες η Ιταλική Εβδομάδα Μόδας.

Να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος οίκοςPhilipp Plein ιδρύθηκε στο Μόναχο το 1998 ως εταιρεία επίπλων, ενώ λάνσαρε την πρώτη του συλλογή μόδας το 2004.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω οίκος προσλαμβάνει μια διάσημη περσόνα ως πρόσωπο της καμπάνιας του, καθώς το 2010 η επίσης νεαρή ηθοποιός Μίσα Μπάρτον είχε αναλάβει να διαφημίσει τις δημιουργίες του.

«Η Λίντσεϊ είναι μια όμορφη και εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλό μοντέλο. Μαζί θα δημιουργήσουμε μοναδικές εικόνες: κομψές και πολυτελείς, αλλά και γεμάτες αισθησιασμό» δήλωσε ο Φίλιπ Πλέιν σε σχετική συνέντευξη τύπου, διαβεβαιώνοντας ότι η Λίντσεϊ θα εμφανιστεί στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο την Κυριακή όπου θα παρουσιαστεί η συλλογή Philipp Plein για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012.