Μπορεί ο μεγάλος πρωταγωνιστής και τιμώμενο πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς στα «Moet & Chandon Etoile Awards» να ήταν ο διεθνούς φήμης φωτογράφος Μάριο Τεστίνο, ωστόσο την παράσταση έκλεψαν οι απαστράπτουσες διάσημες προσκεκλημένες.

Πρώτη και καλύτερη η Ρόζι Χάντιγκτον Γουίτλεϊ, ηθοποιός και μοντέλο της «Victoria’s secret» η οποία μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων με την άκρως αισθησιακή και σέξι λευκή τουαλέτα της στο κόκκινο χαλί του Park Lane στο Λονδίνο.

Η 24χρονη καλλονή έκανε μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα φόρεμα σε στιλ ’30s με βαθύ ντεκολτέ και ακόμη πιο αισθησιακό σκίσιμο στο πλάι.

Από την εκδήλωση στην οποία βραβεύθηκε ο περουβιανός Μάριο Τεστίνο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η πολύ καλή του φίλη και σταρ της πασαρέλας Κέιτ Μος, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της Τζέιμι Χινς.

Το 37χρονο μοντέλο λάνσαρε επίσης μια λευκή μακριά τουαλέτα, ενώ συμπλήρωσε το λουκ της με ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Ανάμεσα στις λαμπερές κυρίες που έδωσαν το «παρών» στην χθεσινή εκδήλωση ήταν η Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ, το μοντέλο Κάντις Σουανέποελ, η Βρετανίδα ηθοποιός Σιένα Μίλερ αλλά και η κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ, η 22χρονη Πίτσις συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Τόμας Κοέν.