Μπορεί να έχει όλους τους μεγάλους σχεδιαστές στα πόδια της και να φοράει συχνά δημιουργίες που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ όταν όμως πρόκειται για την καθημερινή της γκαρνταρόμπα η διάσημη ηθοποιός, οι επιλογές της είναι ιδιαίτερα λιτές και πολύ πιο οικονομικές.

Σε χθεσινή της βόλτα στο δυτικό Λονδίνο και συγκεκριμένα στην King Road, που ήταν μόνο για κορίτσια, καθώς είχε μαζί της μόνο την 6χρονη Ζαχάρα και την 5χρονη Σιλό, έκανε τις αγορές της στο κατάστημα French Connection.

Η Αντζελίνα Τζολί που συνοδευόταν επίσης από έναν bodyguard και τον προσωπικό της βοηθό κατάφερε να ξοδέψει σε μόλις 15 λεπτά το ποσό των £1,300, αγοράζοντας κάποια κομμάτια για την ίδια, ενώ γέμισε και δύο τσάντες με παιδικά ρούχα για τις κόρες της.

Σύμφωνα με πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα η Αντζελίνα διάλεξε σε χρόνο ρεκόρ μια μουσταρδί μπλούζα, ένα λευκό t-shirt, μια μαύρη midi φούστα, δύο κολιέ και δεκάδες ρούχα για τα παιδιά.

Η Ζαχάρα ενθουσιάστηκε με πολλά από τα ρούχα του μαγαζιού, αλλά τελικά επέλεξε ένα γούνινο σακάκι.

«Η διάσημη ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα φιλική, υπέγραψε αυτόγραφα σε κάποια νεαρά κορίτσια και δεν άφησε το προσωπικό του καταστήματος να της μεταφέρει τις τσάντες στο αυτοκίνητο της, αστειευόμενη πως έχει δικούς της ανθρώπους για να το κάνουν αυτό» ανέφερε πελάτης του μαγαζιού.