• Αναζήτηση
 • Κύπρια σοπράνο βραβεύτηκε από το βρετανικό Ιδρυμα STAR

  Η Κύπρια σοπράνο Ιουλιέτα Δημητριάδου βραβεύτηκε στη Βουλή των Λόρδων στο Λονδίνο, για την προσφορά και τα επιτεύγματα της στο χώρο του κλασικού τραγουδιού. Tο βραβείο απονεμήθηκε από το STAR Foundation, το οποίο βραβεύει καλλιτέχνες που έχουν επιτύχει στη σταδιοδρομία τους και έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

  Η Κύπρια σοπράνο Ιουλιέτα Δημητριάδου βραβεύτηκε στη Βουλή των Λόρδων στο Λονδίνο, για την προσφορά και τα επιτεύγματα της στο χώρο του κλασικού τραγουδιού.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση, το βραβείο απονεμήθηκε από το STAR Foundation (Sociable, Trustworthy And Responsible), το οποίο, μεταξύ των δραστηριοτήτων του, βραβεύει καλλιτέχνες που έχουν επιτύχει στη σταδιοδρομία τους και έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

  Η Ιουλιέτα Δημητριάδου, γεννημένη στη Λευκωσία, άρχισε τις μουσικές της σπουδές στο Ελληνικό Ωδείο Λευκωσίας. Συνέχισε τις σπουδές της, με υποτροφίες των Βασιλικών Σχολών του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ιδρύματος Λεβέντη, στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου και στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Το 2007 ήταν φιναλίστ στο Ραδιοφωνικό Διαγωνισμό Μεσογειακού Παραδοσιακού Τραγουδιού «Nizzissima, Voce del Mediterraneo».
  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk