Η τρίτη ομάδα της Μαδρίτης, πίσω από τη Ρεάλ και την Ατλέτικο, είναι η Χετάφε, η οποία είχε το χειρότερο ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Στην προσπάθειά της να γεμίσει το χωρητικότητας 17.000 θεατών «Αλφόνσο Πέρεθ» προχώρησε σε ένα πρωτοποριακό τηλεοπτικό σποτ με το οποίο ζητάει από τους φίλους της να γίνουν δωρητές σπέρματος!

«Είμαστε λίγοι και πρέπει να γίνουμε περισσότεροι. Επιβάλλεται να κινητοποιήσουμε τη βάση των φιλάθλων μας για να… σπείρουν στον κόσμο κι άλλους φίλους της Χετάφε» είπε ο σκηνοθέτης του τηλεοπτικού σποτ κ. Ανχελ Τόρες.

Στην διαφήμιση που έχει παιχτεί ήδη στην κρατική ισπανική τηλεόραση, πρωταγωνιστεί ένας φίλος της Χετάφε ο οποίος μόλις πηγαίνει στην κλινική για να δωρήσει το σπέρμα του λαμβάνει μια πορνοταινία με τα «Καυτά Ζόμπι του Χετάφε». Ο πρωταγωνιστής λέει ότι «η λύση είναι απλή. Είναι μέσα μας. Οσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα».

Στα στιγμιότυπα της ταινίας πορνό θηλυκά ζόμπι κυλιούνται σε κρεβάτια λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να γιγαντωθεί η Χετάφε.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ του ισπανικού συλλόγου κ. Χοσέ Αντόνιο Κουετάρα δήλωσε ότι «είμαστε ένα μικρό προάστιο σε μια από τις σημαντικότερες πόλεις του πλανήτη, οπότε είναι λογικό να έχουμε πρόβλημα». Πάντως υπογράμμισε ότι η αμφιλεγόμενη διαφήμιση λειτούργησε θετικά, καθώς ήδη έχουν πωληθεί 9.000 εισιτήρια διαρκείας.