Οριστικοποιείται η είσοδος των επιχειρηματιών κκ. Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργου Σαχπατζίδη στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σύντομα οι δυο άνδρες θα αποκτήσουν το 51% των μετοχών της ΠΑΕ με την αγορά μετοχών 6,7 εκατ. ευρώ στην επερχόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Οι κκ. Φλωρίδης και Σαχπατζίδης παρακολούθησαν από τις σουϊτες της Τούμπας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Βαλερένγκα και πριν από την αναμέτρηση είχαν συνάντηση με τους κκ. Θόδωρο Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Θανάση Κατσαρή, με τους οποίους διευθέτησαν τις τελικές λεπτομέρειες για την είσοδό τους στην ΠΑΕ. Ο κ. Φλωρίδης αναμένεται να αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ, στο νέο διοικητικό σχήμα που θα συγκροτηθεί μετά από την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Φλωρίδης θα καταθέσει εντός της ημέρας ποσό 500 χιλιάδων ευρώ και θα καταβάλει τα υπόλοιπα χρήματα τμηματικά στα ταμεία της ΠΑΕ. Μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του και για την πρόκριση της ομάδας αλλά και για τη συμφωνία που επήλθε και για την αλλαγή δεδομένων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα οι κκ. Φλωρίδης, Σαχπατζίδης, Ζαγοράκης και Βρύζας επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησαν με τους παίκτες στους οποίους υποσχέθηκαν άμεση τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

Ο νομικός εκπρόσωπος του κ. Φλωρίδη, κ. Γιάννης Παπαγιάννης δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ότι εξέφρασε τη διάθεση του κ. Φλωρίδη να αναλάβει προσωπικά την προεδρία της ομάδας με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο κ. Παπαγιάννης τόνισε ότι η ομάδα, σύμφωνα με την επιθυμία του κ. Φλωρίδη, θα ενισχυθεί μεταγραφικά προκειμένου να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ελληνικές και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και υποσχέθηκε άμεση λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης, όπως έγινε γνωστό στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πέραν της θέσης του προέδρου που θα κατέχει ο κ. Φλωρίδης, ο κ. Ζαγοράκης και ο κ. Βρύζας θα αναλάβουν καθήκοντα αντιπροέδρων, ενώ στο ΔΣ πιθανότατα θα τοποθετηθούν και οι δυο υιοί του κ. Σαχπατζίδη, Δημήτρης και Γιώργος.