Στην εκδήλωση «BAFTA Brits to Watch» που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουλίου στο θέατρο «Belasco» στο Λος Άντζελες, θα παρευρεθούν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ.

«Εκ μέρους των BAFTA(British Academy of Film and Television Arts) θα ήθελα να δηλώσω ότι είναι φανταστικό που θα έχουμε μαζί μας το πριγκιπικό ζεύγος» ανέφερε ενθουσιασμένος ο βρετανός σκηνοθέτης και παραγωγός Νίγκελ Λιθγκόε.

Και πρόσθεσε: «Έπρεπε να το κρατήσουμε μυστικό για λόγους ασφαλείας, αλλά τώρα μπορούν όλοι να το μάθουν».

Ο Νίγκελ Λιθγκόε και αμέτρητοι εθελοντές εργάζονται ακούραστα για να οργανώσουν όσο καλύτερα γίνεται την λαμπερή εκδήλωση η οποία θα τιμήσει 42 βρετανούς ανερχόμενους καλλιτέχνες, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί.

«Το κόνσεπτ του «Brits to Watch» είναι να αναδείξουμε νέα βρετανικά ταλέντα στην ελίτ του Χόλιγουντ» εξηγεί ο γνωστός παραγωγός. «Και φυσικά η Κάθριν και ο Γουίλιαμ θα λειτουργήσουν ως μαγνήτες που θα προσελκύσουν μεγάλα ονόματα στην εκδήλωση».

Να σημειώσουμε ότι ο Δούκας του Κέμπριτζ είναι πρόεδρος της British Academy of Film and Television Arts και διορίστηκε σε αυτή τη θέση το 2010.