«Το αγαπημένο μου σπορ είναι το σεξ» δήλωσε η 38χρονη σταρ σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός που αντίθετα με τις φήμες που την θέλουν να χωρίζει από τον αγαπημένο της και σταρ του baseball Άλεξ Ροντρίγκεζ, ανέφερε ότι έχει μόνιμα εντονη ερωτική διάθεση.

«Το σεξ είναι η πιο σέξι λέξη της αγγλικής γλώσσας. Και μόνο η λέξη είναι τόσο σέξι για μένα. Έχει κάτι, δεν νομίζετε; Το σεξ είναι αναμφισβήτητα το αγαπημένο μου σπορ».

Ερωτηθείσα δε για το ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να μπει σε ερωτικό mood, η ίδια απάντησε αυθόρμητα. Μα δεν χρειάζεται. Είμαι πάντα από μόνη μου σε mood.

Παρ’ όλο βέβαια, τον αισθησιασμό της η εντυπωσιακή ηθοποιός του Χόλιγουντ -η οποία υπήρξε στο παρελθόν με τους Τζάστιν Τιμπερλέικ, Τζάρεντ Λέτο και Ματ Ντίλον- παραδέχτηκε ότι δεν βιάζεται καθόλου να παντρευτεί, και πως προτιμά να το κάνει με τους δικούς της κανόνες.

Η Κάμερον Ντίαζ πρόσθεσε επίσης: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να ζούμε μέσα σε σχέσεις που βασίζονται σε παλιές παραδόσεις, που δεν ταιριάζουν πια στην εποχή μας. Και δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που είναι παντρεμένοι και ζουν χωρίς έρωτα και ρομαντισμό στη ζωή τους».