Για σημαντικά θέματα που αφορούν την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα «aek-live.gr» ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σταύρος Αδαμίδης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:

Στην προσπάθεια κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια
«Εμείς πήγαμε στο Υπουργείο και τους είπαμε ότι είμαστε στη μεγαλύτερη οικονομική ύφεση όλων των εποχών, δεν θέλετε έργα ανάπτυξης; Ο μόνος τρόπος για να βγεις από την οικονομική κρίση είναι τα έργα ανάπτυξης. Και τους λέμε ότι θα βάλουμε 60 εκατομμύρια ευρώ για έργα ενός χρόνου, με πολλές θέσεις εργασίας να δοθούν μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά και πολλές θέσεις εργασίας αφότου τελειώσει το γήπεδο.
Τους λέμε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 30%, πάμε να κάνουμε το γήπεδο να βοηθήσουμε και την χώρα. Μόλις έχουμε νέα θα βγω να τα πω. Πρώτος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια να κάνουμε στον χώρο του εργοστασίου το κλειστό
».

Στον Κώστα Μανωλά
«Τις επόμενες μέρες θα του καταθέσουμε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του η οποία θα είναι πολύ καλή. Τον θέλουμε να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρονιά. Ελπίζουμε ότι θα δεχθεί, όπως επίσης και ότι θα παραμείνουν στην ομάδα οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος. Είναι δύσκολο σε τέτοιες εποχές να βρεις ηγέτες σαν και αυτούς».

Στον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού
«Προσπαθούμε να τον πάρουμε. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μας ενδιαφέρει πολύ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Στην παραμονή του κ. Μανόλο Χιμένεθ
«Ξέρετε πόσους προπονητές είχε η Μάντσεστερ στα τελευταία 100 χρόνια; Είχε έξι προπονητές. Βέβαια και συμφωνώ να κρατήσει η ομάδα ένα προπονητή για πολλά χρόνια αλλά δεν είναι εύκολο στα ελληνικά δεδομένα».

Στις δηλώσεις του Μπλάνκο σύμφωνα με τις οποίες ο Αργεντινός δεν έπαιξε στα τελευταία ματς των πλέι οφ επειδή είχε ο ίδιος δώσει τέτοια εντολή στον προπονητή της ομάδας κ. Χιμένεθ
«Είναι δυνατόν να πάω εγώ στον Χιμένεθ και να του πω ποιοι θα παίζουν και ποιοι όχι; Το γνωρίζω ότι έτσι ακούστηκε, αλλά δεν ανακατεύομαι ποτέ στα αγωνιστικά. Κάθε δύο τρεις μέρες συζητάμε στο γραφείο μου με τον Χιμένεθ και τον Γκρέταρσον για την ομάδα και λέω την άποψη μου σαν φίλαθλος της ΑΕΚ και μόνο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι είναι ότι την απόφαση για ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι την παίρνει ο προπονητής».