• Αναζήτηση
 • Ευ. Βενιζέλος: επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς

  Κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ξεκίνησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις θέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη νέα δομή διοίκησης του ΝΑΤΟ, ενόψει της συνόδου των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας για το θέμα στις 7 και 8 Ιουνίου, στις Βρυξέλλες.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Κύκλο επαφών με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ξεκίνησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις θέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη νέα δομή διοίκησης του ΝΑΤΟ, ενόψει της συνόδου των υπουργών Άμυνας της Συμμαχίας για το θέμα στις 7 και 8 Ιουνίου, στις Βρυξέλλες.

  Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Βενιζέλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΣΥΝ κ. Αλέξη Τσίπρα.

  Οι επαφές θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή, συμπληρώνουν οι ίδιες πηγές.

  Την Πέμπτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα παρουσιάσει στη διαρκή επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας της Βουλής τη νέα δομή δυνάμεων σε προσωπικό και μέσα του Στρατεύματος.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk