Θα είναι, τελικά, ο Τζόνι Ντεπ το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε ταινία με θέμα τους θρυλικούς Beatles; Πολύ πιθανό, δεδομένου ότι ο παραγωγός της ταινίας και πρώην μέλος της μπάντας Oasis, Λίαμ Γκάλαχερ, θεωρεί ότι ο «Τζάκ Σπάροου» θα ήταν ιδανικός στον βασικό ρόλο.

Ο λόγος για την ταινία που βασισμένη στο βιβλίο του Ρίτσαρντ Ντι Λέλλο, «The Longest Cocktail Party» πρόκειται να αφηγηθεί την ιστορία της εταιρείας Apple την οποία ίδρυσαν οι Beatles το 1967 μετά το θάνατο -από υπερβολική δόση ναρκωτικών- του μάνατζέρ τους, Μπράιαν Επστάιν.

Σύμφωνα με τον Γκάλαχερ, ο Τζόνι Ντεπ θα ήταν τέλειος στο ρόλο του Ντέρεκ Τέιλορ, του επί σειρά ετών εκδότη των «Σκαθαριών».

Ο Τζόνι Ντεπ γνωρίστηκε με τον Λίαμ Γκάλαχερ και τον αδερφό του, Νόελ κατά τη διάρκεια του 1990 μέσω της κοινής τους φίλης, του μοντέλου, Κέιτ Μος. Συνέδραμε στις ηχογραφήσεις του συγκροτήματος παίζοντας σόλο κιθάρα στο track Fade In-Out.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γκάλαχερ στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Q, το σενάριο της νέας ταινίας έχει ολοκληρωθεί και οι συντελεστές της τώρα βρίσκονται στη διαδικασία επιλογής ηθοποιών. Κι όσο για το ρόλο του Ντέρεκ Τέιλορ «έχει τον Τζόνι Ντεπ γραμμένο πάνω του…»