Η Τόρι Σπέλινγκ, κόρη του διάσημου παραγωγού του Χόλιγουντ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πουλάει το σπίτι που ζει με τον σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοντ και τα δύο της παιδιά.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει γνωστοί. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι το κάνουν προκειμένου να αγοράσουν ένα μεγαλύτερο, καθώς η Τόρι Σπέλινγκ περιμένει το τρίτο της παιδί, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί.

Το ζευγάρι είχε αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο -που διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, τζακούζι, πισίνα και είναι διακοσμημένο εξ ολοκλήρου από την Τόρι Σπέλινγκ- το 2008 έναντι $2.5 εκατομμυρίων, ενώ σήμερα πωλείται $3.1 εκατομμύρια. Είναι άραγε τόσο απαραίτητο το κέρδος των $600.000 για την κόρη του μεγαλοπαραγωγού Άρον Σπέλινγκ και τον σύζυγό της;

Δείτε το σπίτι της Τόρι Σπέλινγκ και του Ντιν ΜακΝτέρμοντ

Βέβαια, αυτό το ποσό είναι πολύ μικρό αν συγκριθεί με τα $150 εκατομμύρια που ζητά η μητέρα της Κάντι Σπέλινγκ και χήρα του διάσημου πολυεκατομμυριούχου τηλεοπτικού παραγωγού για το σπίτι-υπερπαραγωγή όπου μεγάλωσε η Τόρι.

Ο Άρον Σπέλινγκ και η Κάντι είχαν αγοράσει την έκταση το 1980 και μέχρι το 1990 είχαν χτίσει τη μεγαλύτερη έπαυλη στην Καλιφόρνια με 14 υπνοδωμάτια, 27 μπάνια, κουρείο, beauty sallon, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γήπεδο τέννις, συντριβάνια, γυμναστήριο, περισσότερες από 100 θέσεις πάρκινγκ κ.α.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι το ακριβότερο σπίτι στην Αμερική.

Δείτε το σπίτι της Κάντι Σπέλινγκ

Ένα άλλο διάσημο ζευγάρι, του οποίου η ακίνητη περιουσία κινδύνεψε τελευταία λόγω του μεγάλου χρέους του στο IRS (την αμερικάνικη εφορία), έβαλε πωλητήριο στην παραθαλάσσια κατοικία του στο Μαλιμπού.

Ό βασιλιάς της ροκ Όζι και η Σάρον Όσμπορν ζητούν $10 εκτατομμύρια για ένα σπίτι κυριολεκτικά πάνω στο κύμα με πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και μεγάλες βεράντες με μαγευτική θέα στον ωκεανό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2010 το ζευγάρι είχε νοικιάσει αυτό το σπίτι έναντι $40,000 το μήνα.

Δείτε το σπίτι της οικογένειας Όσμπορν