Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε η Γκουίνεθ Πάλτροου την κυκλοφορία του βιβλίου μαγειρικής που έγραψε η ίδια.

Στο βιβλίο που τιτλοφορείται «My Father’s Daughter: Delicious, Easy Recipes Celebrating Family & Togetherness» η διάσημη ηθοποιός συγκέντρωσε τις αγαπημένες οικογενειακές συνταγές και το αφιέρωσε στον πατέρα της -ο οποίος πέθανε πριν από 10 περίπου χρόνια- που την μύησε στον κόσμο της μαγειρικής.

Στο δείπνο που οργάνωσε η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και στο οποίο επιμελήθηκε το φαγητό, προσκεκλημένοι ήταν πολλοί διάσημοι φίλοι της. Ανάμεσά τους οι Τζέι-Ζ -χωρίς τη σύζυγό του Μπιγιονσέ, η οποία βρίσκεται στα γυρίσματα του νέου της βίντεο κλιπ-, Κάμερον Ντίαζ, Άλεξ Ροντρίγκεζ, Μάρθα Στιούαρτ, Τζέρι Σίνφιλντ κ.α.

Από δίπλα της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της Κρις Μάρτιν τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay -το οποίο θα «ανοίξει» τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2011 στο Λονδίνο.

Κατά την διάρκεια του πάρτι δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι λατρεύει τη μαγειρική και θέλει ο κόσμος να την βλέπει σαν μια μητέρα που φροντίζει η ίδια τα παιδιά της και ταυτόχρονα εργάζεται, όπως άλλωστε κάνουν οι περισσότερες γυναίκες.

Επίσης, για την προώθηση του βιβλίου της εμφανίστηκε και στην εκπομπή Good Morning America, όπου μαγείρεψε live την αγαπημένη της συνταγή: «ραγού πάπιας».