Αναποφάσιστος ως προς την παραμονή του ή μη στον Παναθηναϊκό δηλώνει ο γάλλος σταρ των Πρασίνων Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος τονίζει ότι όσα δήλωσε περί αποχώρησης από το Τριφύλλι και την Ελλάδα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν «εν βρασμώ» και πλέον επανεξετάζει τα δεδομένα. Επίσης, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αναφέρεται στο «δέσιμό» του με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά και στους στόχους της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γάλλος σέντερ φορ στο «Goal Κύπρου»

-Είπες πως θέλεις να φύγεις στο τέλος της σεζόν…

«Είναι αλήθεια πως κάποτε, εν βρασμώ ψυχής, λέμε πράγματα. Ίσως θα έπρεπε να περιμένω το σκεφτώ καλά, πριν μιλήσω. Ξέρω ότι η δήλωση μου προκάλεσε πόνο στους οπαδούς κι εγώ δεν είμαι εδώ για να πληγώνω τον κόσμο».

-Θες να πεις ότι αυτή η αγάπη που μοιράζεσαι με τον κόσμο είναι ικανή για να σε κρατήσει τελικά;

«Θα το σκεφτώ. Θα δούμε. Έχουμε πολλά ματς ακόμη μέχρι το τέλος της σεζόν. Πρέπει να προκριθούμε για τα play-off, μετά να νικήσουμε στα play-offs για να πάρουμε μετά την πρόκριση για το Champions League. Αυτά σκέφτομαι προς το παρόν. Το ξέρω πως ό,τι έχει ειπωθεί, έχει ειπωθεί. Θα τα ξαναπούμε αργότερα, το καλοκαίρι».

-Γράφονται ήδη διάφορα ονόματα ξένων ομάδων που είναι έτοιμες να τ’ ακουμπήσουν χοντρά για την πάρτη σου…

«Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτε. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν πάντα ευθείς μαζί μου κι έτσι θα είμαι κι εγώ απέναντί τους. Πριν το τέλος της σεζόν δεν συζητώ με καμία ομάδα».

-Ηταν δύσκολη η απόφαση να έρθεις στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό;

«Οχι, δεν ήταν δύσκολη απόφαση να έρθω στην Ελλάδα. Βρισκόμουν στην Αγγλία τότε και ήρθαν μέχρι εκεί, ειδικά για μένα, για να μου μιλήσουν, να με πείσουν. Ήταν φανερό ότι με ήθελαν πραγματικά. Με άγγιξε αυτό».

-Τι θυμάσαι από την υποδοχή που σου επιφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο;

«Μου είχαν πει πριν μπω στο αεροπλάνο, ότι είχε έρθει κόσμος στο αεροδρόμιο, αλλά δεν περίμενα ποτέ τέτοιο πράγμα. Χιλιάδες άνθρωποι! Στην αρχή σάστισα, είπα μέσα μου `κοίτα, δεν πρέπει να τα θαλασσώσεις’. Αλλά ήταν πολύ όμορφο. Και με τον κόσμο, μας πήρε μόνο λίγα λεπτά για να δεθούμε».

-Αυτή η υποδοχή «του Μεσσία», σου προκάλεσε μεγαλύτερη πίεση για να αποδώσεις;

«Όχι, μου αρέσουν οι προκλήσεις. Και στη Λίβερπουλ όταν πήγα, ήμουν κι εκεί η ακριβότερη μετεγγραφή τους. Όταν νιώθω πως οι οπαδοί περιμένουν πολλά από μένα, με παρακινεί, με κάνει να βάζω όλα τα δυνατά μου».

-Στην πρώτη σου χρονιά χάρισες το νταμπλ στον Παναθηναϊκό, μετά από επτά χρόνια κυριαρχίας του Ολυμπιακού…

«Θεωρώ λανθασμένο η περσινή επιτυχία να αποδίδεται μόνο σε μένα. Δεν παίζω μονάχος στο γήπεδο! Εντάξει, έβαλα πολλά γκολ, αλλά δεν τα έκανα όλα μόνος μου. Όλη η ομάδα δούλεψε σκληρά. Και φέτος βάζω πολλά γκολ, αλλά φέτος είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Πέρσι υπήρχε ο παράγοντας έκπληξη, ενώ πια έχουν μάθε πώς παίζουμε και οι προπονητές, που είναι υψηλού επιπέδου εδώ στην Ελλάδα, είναι έξυπνοι και φέτος βρήκαν τις λύσεις να μας αντιμετωπίσουν».