H φημολογία που αναπτύχθηκε στην Ιταλία αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας και ιδιοκτήτης της Μίλαν κ. Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζήτησε από τον «αντ’ αυτού» στους Ροσονέρι κ. Αντριάνο Γκαλιάνι να βολιδοσκοπήσει το ενδεχόμενο απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο τεχνικός της θριαμβεύτριας (4-0) επί της Τότεναμ στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης κ. Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε ότι «επειδή στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, θα ήθελα να σημειώσω ότι αν πουληθεί ο Κριστιάνο, τότε θα φύγω κι εγώ από τη Μαδρίτη» συμπληρώνοντας ότι «δεν πρόκειται να πάω στη Μίλαν, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα φύγω».

Οσον αφορά τώρα στη ρεβάνς του 4-0 επί της Τότεναμ την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, ο πορτογάλος προπονητής σημείωσε: «Το να παίζεις με παίκτη λιγότερο για τόση ώρα σε τέτοιο επίπεδο είναι καταστροφικό. Σχεδόν απίθανο να πάρεις θετικό αποτέλεσμα. Το έζησα με την Τσέλσι απέναντι στη Μπαρτσελόνα, με την Ιντερ και πάλι απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Η Αρσεναλ έπαιξε απέναντι στη Μπαρτσελόνα και δεν τα κατάφερε. Το μόνο που μπορούσε να κάνει η Τότεναμ είναι να αμυνθεί με δύο γραμμές, ωστόσο για μια φύση επιθετική ομάδα αυτό είναι πολύ δύσκολο. Αν ο επαναληπτικός γινόταν με αντίπαλο ομάδα άλλης χώρας θα έλεγα ότι έχουμε προκριθεί ήδη, ωστόσο στην Αγγλία τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η κουλτούρα τους δεν τους επιτρέπει να καταθέσουν τα όπλα χωρίς να αγωνιστούν και για αυτό αξίζουν τον σεβασμό μας».