Κορυφώνονται οι ζυμώσεις στα διοικητικά-μετοχικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει του κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου της Τρίτης (29/3). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης το απόγευμα της Δευτέρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκ των βασικών μετόχων κ. Παύλο Γιαννακόπουλο, με τον οποίο συζήτησε για την επόμενη ημέρα στο Τριφύλλι.

Μολονότι, από το πρωί της Δευτέρας κυκλοφορούσαν φήμες για συνάντηση των δύο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ως εκ τούτου, οι κκ. Βαρδινογιάννης και Γιαννακόπουλος τα είπαν τηλεφωνικά για αρκετή ώρα. Πηγές αναφέρουν ότι η συζήτησή τους δεν αφορούσε το επίμαχο και «ορφανό» 24,7% των μετοχών που παραχωρεί η οικογένεια Βαρδινογιάννη καθώς η πλευρά Γιαννακόπουλου επιμένει ότι (επί του παρόντος) δεν προτίθεται να το αποκτήσει, αλλά περιστράφηκε γύρω από την ατζέντα του διοικητικού συμβουλίου.

Μάλιστα, με δεδομένο ότι οι οικογένειες Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου, κατά την τελευταία διετία συμπλέουν και παρουσιάζουν ταύτιση απόψεων επί πολλών θεμάτων, εκτιμάται ότι οι δυο παράγοντες επικοινώνησαν προκειμένου να αναλύσουν τα δεδομένα και (πιθανώς) να χαράξουν κοινή γραμμή εν όψει του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο αναμένεται να είναι «θερμό» καθώς υπάρχει η τάση (από όλες τις πλευρές) για αντιπαραθέσεις…

Σημειωτέον, ότι στο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να δώσει το «παρών» πέραν των κκ. Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Νικόλας Πατέρας. Αντιθέτως, δεν θα παραστεί ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος κ. Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος λέγεται ότι θα στείλει επιστολή προς τα μέλη του ΔΣ.