Ο Ερνέστο Βαλβέρδε καθησύχασε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα της παραμονής του, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους τη Δευτέρα. Σενάρια για Εντέλ και Στίχνεν στην αναζήτηση για τερματοφύλακα.

Οι δηλώσεις του Βαλβέρδε στα ισπανικά ΜΜΕ που αναφέρουν ότι δεν είναι σίγουρο αν θα μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, προκάλεσαν αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας του Πειραιά, με τον Ισπανό τεχνικό πάντως να τους «ηρεμεί» σε επικοινωνία που είχαν για να τον ενημερώσουν ότι σκοπεύουν να βγάλουν ανακοίνωση διάψευσης.

«Μην ασχολείστε. Ας γράφουν ό,τι θέλουν οι δημοσιογράφοι. Από τη στιγμή που έχουμε συμφωνήσει δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα Αν θέλετε βγάλτε ανακοίνωση» είπε χαρακτηριστικά ο Βαλβέδε, βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία.

Στέλνουν Εντέλ οι Γάλλοι

Οι Γάλλοι συνεχίζουν να γράφουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον τερματοφύλακα του Απούλα Εντέλ και πλέον πηγαίνουν το θέμα και λίγο παρακάτω. Τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κρούση των Πειραιωτών στον Γάλλο γκολκίπερ, με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να δείχνει θετικός.

Μάλιστα, ο προπονητής της Παρί, Αντουάν Κομπουαρέ με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μόντε Κάρλο επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόταση από την Ελλάδα για τον παίκτη: «Η πρόταση των Ελλήνων είναι πιο ελκυστική τόσο από πλευράς διάρκειας όσο και αποδοχών, ενώ του προσφέρουν και την εγγύηση πως θα παίζει βασικός» είπε ο Κομπουαρέ.

Σενάρια για Στίχνεν

Πέρα από το όνομα του Εντέλ, τη Δευτέρα ήρθε στο προσκήνιο και αυτό του Βέλγου γκολκίπερ Στιχν Στίχνεν. Ο διεθνής Βέλγος είναι 29 χρονών και μετά 30 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του και από τον περασμένο Ιανουάριο έχει μείνει ελεύθερος από την Μπριζ, με την οποία αγωνίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ.