Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής εν όψει του αγώνα του Σαββάτου (24/03) με την Μάλτα. Ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε και πάλι την 11αδα που χρησιμοποίησε και την Τετάρτη (23/03).

Στην θέση του κεντρικού αμυντικού δίπλα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο ο Παπασταθόπουλος και όπως όλα δείχνουν θα είναι αυτός που θα πάρει φανέλα βασικού στον αγώνα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ωστόσο αντικατέστησε τον παίκτη της Μίλαν στο Β’ μέρος με τον Βαγγέλη Μόρα. Η άλλη αλλαγή που έκανε στο δεύτερο μισό της προπόνησης, ήταν ο Κονέ αντί του Νίνη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι λοιπόν, ο Τζόρβας, στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης (δεξιά) και Τζαβέλας (αριστερά), ενώ στο κέντρο οι Α. Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος. Το δίδυμο των χαφ θα αποτελείται από τους Κατσουράνη, Καραγκούνη, ενώ σε θέση εξτρέμ οι Νίνης (δεξιά) και Σαμαράς (αριστερά).Στην επίθεση πίσω από τον Λυμπερόπουλο θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Με τους Πορτοκαλί (οι λεγόμενοι αναπληρωματικοί), αγωνίστηκε και ο Ζήσης Βρύζας. Ο Παναγιώτης Κονέ έδειξε να έχει ξεπεράσει τον χθεσινό του τραυματισμό και μάλιστα ήταν αυτός που με δικό του γκολ, λίγο πριν το τέλος, έδωσε τη νίκη στους Μπλε (1-0).

Κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Σάντος, διέκοψε αρκετές φορές το παιχνίδι ζητώντας από τους παίκτες του να επαναλάβουν τις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος της οι Τζαβέλλας, Νίνης, Καραγκούνης, Φετφατζίδης και Κονέ έμειναν στο γήπεδο, ώστε να δουλέψουν στις εκτελέσεις των φάουλ, με το νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού να είναι ο πιο εύστοχος.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος παρακολούθησε την Εθνική μαζί με τον φίλο του, Τάκη Φύσσα. Ο προπονητής της ομάδας των Νέων, στο ημίχρονο μπήκε στο γήπεδο προκειμένου να χαιρετήσει από κοντά τους διεθνείς, ενώ συνομίλησε για λίγο με τους Λυμπερόπουλο, Χαλκιά και Καραγκούνη, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό.