Σε καταγγελία του αγώνα Ηλιούπολη – Λεβαδειακός αναμένεται να προχωρήσει ο ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο κ. Κούγιας δήλωσε: «Το λέω χρόνια ότι η Ηλιούπολη στήνει όλο το ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κούγια στον SentraFM:

«Το λέω χρόνια ότι η Ηλιούπολη στήνει όλο το ποδόσφαιρο! Την ώρα που κέρδιζε με 2-0 η Ηλιούπολη έγινε κατάθεση εκατομμυρίων υπέρ του Λεβαδειακού. Τι άλλο θέλει η ΕΠΟ και η Πολιτεία δηλαδή για να κινηθεί;», τόνισε ο κ. Κούγιας και αποκάλυψε ότι ο ΟΠΑΠ είχε «φράξει» το συγκεκριμένο παιχνίδι.


«Ο ΟΠΑΠ έπρεπε να κάνει μηνυτήρια αναφορά. Δεν μπορεί να αφήνει έρμαιο το ελληνικό ποδόσφαιρο»
, πρόσθεσε και επιβεβαίωσε ότι θα πάει στον εισαγγελέα για να προχωρήσει σε καταγγελίες.

Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος αγώνας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, άρχισε με την Ηλιούπολη να προηγείται στο σκορ με 2-0 και τελικά τους φιλοξενούμενους να γυρίζουν το ματς σε 2-4, ενώ και στα δύο ημίχρονο έγινε… over (σημειώθηκαν περισσότερα από 2 γκολ)!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μετά το 2-0 έγινε… χορός εκατομμυρίων στην ανατροπή του Λεβαδειακού. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τελικός τζίρος στο στοιχηματικό site Betfair για αυτό το ματς (το οποίο ήταν φραγμένο από τον ΟΠΑΠ) έφτασε τα 870.000 ευρώ, τη στιγμή που στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ δαπανήθηκαν 480.000 ευρώ!

Αναλυτικά, ο τζίρος στη αρχή του ματς ήταν στις 100.000 ευρώ, ενώ ακόμη και με το σκορ στο 2-0, η απόδοση στον άσο ήταν λίγο κάτω από το 2.00. Μόλις η Ηλιούπολη πέτυχε και δεύτερο γκολ έγιναν πονταρίσματα ύψους 100.000 ευρώ, ενώ με τη μείωση του σκορ από τον Λεβαδειακό, παίχτηκαν ακόμη 300.000 ευρώ και ενώ η απόδοση του «διπλού» είχε πέσει στο 1.40.

Οταν ισοφάρισε ο Λεβαδειακός (2-2), η απόδοση στο «διπλό» έπεσε στο 1,28, ενώ ο τζίρος είχε ήδη φτάσει τις 600.000 ευρώ. Μετά από λίγο με την απόδοση πλέον να βρίσκεται στο 1,05 και το σκορ ακόμη στο 2-2, κάποιος πόνταρε 7.000 ευρώ στο «διπλό», και μετά το 2-3 με την απόδοση στο 1,05 πόνταραν παίκτες με απόθεμα χρημάτων.

Συνολικά ο τζίρος έφτασε τις 870.000 ευρώ στην Βetfair με τις άλλες στοιχηματικές εταιρίες να έχουν αποσύρει το ματς στο οποίο το 90% των παικτών στοιχημάτιζε στο «διπλό»