Στο Conn-x TV οι αγώνες της Φόρμουλα 1

Η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ, το Conn-x TV, εξασφάλισε για τα αθλητικά της κανάλια, την αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση όλων των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών της Παρασκευής και του Σαββάτου και την ζωντανή μετάδοση των 19 αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Μάρτιο και το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, έως το Γκραν Πρι της Βραζιλίας, στα τέλη Νοεμβρίου του 2011.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν αρχίζει στις αθλητικές συχνότητες του Conn-x TV με τα ελεύθερα δοκιμαστικά τις Παρασκευής 25 Μαρτίου, συνεχίζεται με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σάββατο 26 Μαρτίου και ολοκληρώνεται με την μετάδοση του αγώνα, την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Παράλληλα, τα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV θα μεταδίδουν κάθε αγωνιστικό τριήμερο και τους αγώνες από τα GP2, GP3 και Porsche Cup, που συμπληρώνουν την αγωνιστική δράση.

Το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ, διατίθεται σε σχεδόν 1000 σημεία παρουσίας του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει 48 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα, εκ των οποίων τρία αθλητικά.

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk