Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ιωνικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νίκαια για την 27η αγωνιστική της Football League. Οι δύο αντίπαλοι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το γκολ τις νίκης, αλλά τελικά οι βαθμοί μοιράστηκαν. Δίχως την παρουσία των θεατών διεξήχθη η αναμέτρηση, διότι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σφραγίσουν εισιτήρια.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πιο δυναμικά την αναμέτρηση και απείλησε πρώτος σε δύο περιπτώσεις με τον Σιαλμά και τον Ντε Βινσέντι. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους απάντησαν με την μεγάλη ευκαιρία του Βλάχου στο 39’ όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Κηπουρό, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Ο ρυθμός στην επανάληψη έπεσε, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Σιαλμά στο 68’. Ένα γκολ όμως που δεν μέτρησε ποτέ, κατόπιν αμφισβητούμενης υπόδειξης του διαιτητή Ιωσηφίδη. Στο 73’ οι Γιαννώτες έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία όταν ο Τζάνης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντάσιος ηττήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ιωνικού, Θεοδωρόπουλο.

Ο Στεφάν Ντεμόλ βλέποντας τον χρόνο να κυλά και το σκορ να παραμένει 0-0 έδωσε εντολή για φουλ επίθεση. Απόφαση που λίγο έλειψε να πληρώσει στο 86’ όταν ο Πασσάς σε μια φαρμακερή αντεπίθεση έφτασε απέναντι από τον Κηπουρό, αλλά αντί να πλασάρει, προτίμησε να πασάρει και ο Ντάσιος πρόλαβε και με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

Να σημειωθεί πως ο Ιωνικός έμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι αήττητος στη μάχη που δίνει να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ενώ στον αντίποδα ο ΠΑΣ αναδεικνύεται ισόπαλος έκτος έδρας για πέμπτη σερί φορά. Τελευταία του νίκη μακριά από τα Γιάννινα είναι πίσω την 18η αγωνιστική στην Κομοτονή με τον Πανθρακικό. Παρόλα αυτά οι Γιαννιώτες εξακολουθούν να προπορεύονται στη βαθμολογία, αλλά πλέον με βραχεία κεφαλή.

Ενταση παρατηρήθηκε έξω από το γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα, από ορισμένους οπαδούς του Ιωνικού που πέταξαν νεράντζια εντός του αγωνιστικού χώρου. Η ΠΑΕ Ιωνικός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και από τη στιγμή που δεν κατόρθωσε να σφραγίσει τα εισιτήρια της αναμέτρησης, οι φίλοι της ομάδας έμειναν εκτός γηπέδου και επιδόθηκαν σε συνθήματα κατά της διοίκησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Football League:

Σάββατο 19/03

Διαγόρας-Πιερικός 3-0
(2′ Aγκιρίμπα, 56′ Ταραχούλσκi, 86’ πεν Γκούτμαν)

Αγροτικός Αστέρας-Τρίκαλα 0-0

Κυριακή 20/03

Παναιτωλικός-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1
(2′ Ρότσα κεφ, 37′ Θεοδωρίδης φάουλ, 62′ Γκούρμα σου-38′ Ντοριβάλ φάουλ)

ΟΦΗ-Εθνικός Αστέρας 1-0
(80′ Παπουλής σουτ)

Καλλίθεα-Βέροια 2-4
(27′ πεν Καλτσάς, 50′ Πινδώνης σουτ-20′ Καλτσάς σουτ, 23′, 58′ Μπλαζέφσκι σουτ, 51′ Τζωρμπατζάκης αυτ)

Πανθρακικός-Δόξα Δράμας 0-1
(30′ Κάπελ σουτ)

Εθνικός-Θρασύβουλος 0-0

Δευτέρα 21/03

Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4
(22′ Λαμπρόπουλος κεφ, 26′ Ηλιόπουλος σουτ – 42′ πεν Μπάρκογλου, 62′ αυτ Νικολόπουλος, 72′ Ναπολεόνι σουτ, 90′ Ζουρούδης σουτ)

Ιωνικός-Πας Γιάννινα 0-0

Οι συνθέσεις:

Ιωνικός (Μίκι Τσίρκοβιτς): Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος (85′ Μανιάτης), Άλβες (90′ Χατζηγιαννακός), Τομάς, Δελήμπασης, Πασάς (90+4′ Σπυριδάκης), Πολίτης, Λαμπρόπουλος, Χατζής, Ανυφαντάκης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον (77′ λ.τ Μιχαήλ), Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Ανδράλας (83′ Βαγγελής), Κυριάκος (64′ Σκούφαλης), Ντε Βινσέντι, Σιαλμάς, Τζάνης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωσιφίδης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ντάλλας, Δανέζης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βλάχος, Δελήμπασης – Σιαλμάς, Τζάνης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: