Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει χάσει την μάχη για τον τίτλο, όμως ο Αλέξανδρος Τζόρβας με δηλώσεις του σε εκδήλωση μπουτίκ της ομάδας στο Χαλάνδρι ξεκαθάρισε ότι οι Πράσινοι πρέπει να πάρουν την δέυτερη θέση, καθώς «ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του Champions League».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελληνας γκολκίπερ:

«Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι σε εκδηλώσεις με μικρά παιδιά, πραγματικά με χαροποιεί να είμαι μαζί τους. Έχω βρεθεί σε πολλές τέτοιες εκδηλώσεις με τον Παναθηναϊκό και χαίρομαι για αυτό, γιατί δεν πρέπει να στερούμε από τα παιδιά την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή μαζί μας».

Για την πορεία της ομάδας στην συνέχεια: «Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι πάντα είμαι αισιόδοξος. Αφού χάθηκε το πρωτάθλημα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό από εδώ και πέρα για να βγούμε δεύτεροι. Είναι επιτακτική ανάγκη να συμβεί αυτό, γιατι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα του Champions League».

Για το ματς με την Λάρισα: «Η Λάρισα είναι σε πολύ δύσκολη θέση για να παραμείνει στην κατηγορία, παίζει με την πλάτη στον τοίχο εδώ και καιρό. Νομίζω ότι και ο κόσμος θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε για τον δικό μας κόσμο.

Οπως ξέρουμε, αυτή τη στιγμή η βαθμολογία μπορεί να παίξει μικρό η μεγάλο ρόλο για τα play-offs, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ακολουθούν έξι παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον τρίτο. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αν βάλουμε πρώτοι γκολ η Λάρισα θα δυσκολευτεί αρκετά».