Πεπεισμένος ότι ο Ηρακλής είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Αρη, παρά το άγχος από τα τελευταία αποτελέσματα εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος στις καθιερωμένες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυανόλευκης ΠΑΕ.

«Προερχόμαστε από μία εμφάνιση, που άφησε θετική εικόνα, αλλά και από έναν αγώνα, στον οποίο μας έλειψαν και πάλι οι βαθμοί. Το γεγονός αυτό μας έχει προσθέσει κάποιο σχετικό άγχος, όμως το απολύτως ενθαρρυντικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι καθημερινά βελτιωνόμαστε, ως αγωνιστικό σύνολο και αυτό είναι αισθητό.

Εχουμε να διαχειριστούμε όλες εκείνες τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες ενός τοπικού ντέρμπι, γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ατμόσφαιρα, που θα αντιμετωπίσουμε στην αντίπαλη έδρα. Όμως θεωρώ ότι, πλέον, έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ώστε να μπορούμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε οποιονδήποτε αγώνα και από οποιονδήποτε αντίπαλο.

Την ώρα, μάλιστα, κατά την οποία, γνωρίζουμε τι σημαίνει για τον δικό μας κόσμο μια τέτοια αναμέτρηση, όπως αυτή του Σαββάτου».

Παράλληλα, οι Καρίμ Σολτάνι και Γιάννης Κυριαζής απολογήθηκαν επίσημα στην διοίκηση για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν την προηγούμενη εβδομάδα. Αργότερα, οι δύο ποδοσφαιριστές έμαθαν ότι θα τους επιβληθεί το προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το ματς με τους Κίτρινους στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συνεχίστηκε με τα γνωστά προβλήματα. Ο Τάσος Κατσιαμπής δεν ξεπέρασε τους πόνους στο γόνατο, ενώ και ο Στέλιος Ηλιάδης προπονήθηκε και πάλι σε ατομικούς ρυθμούς. Τέλος, πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Νίκος Αραμπατζής, καθώς μετά από τον γιο απέκτησε και ένα κοριτσάκι.