• Αναζήτηση
 • Εφυγε ο Γιώργος Ζώτος

  Ενας ακόμη δημοσιογράφος της «παλιάς φρουράς» έφυγε χθες το βράδυ. Τον Γιώργο Ζώτο τον πρόδωσε η καρδιά του στα 77 του χρόνια. Ο Γιώργος Ζώτος γεννήθηκε το 1933 στον Πειραιά και άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1954 από τη Ναυτεμπορική, όπου εργάστηκε ως τη συνταξιοδότησή του. Παράλληλα με το οικονομικό ρεπορτάζ κάλυπτε και το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, εργαζόμενος στο προδικτατορικό «Εθνος». Οταν η δικτατορία έκλεισε την εφημερίδα συνεργάστηκε επί χρόνια με τον «Ταχυδρόμο» και «Το Βήμα».

  Ενας ακόμη δημοσιογράφος της «παλιάς φρουράς» έφυγε χθες το βράδυ. Τον Γιώργο Ζώτο τον πρόδωσε η καρδιά του στα 77 του χρόνια. Ο Γιώργος Ζώτος γεννήθηκε το 1933 στον Πειραιά και άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1954 από τη Ναυτεμπορική, όπου εργάστηκε ως τη συνταξιοδότησή του. Παράλληλα με το οικονομικό ρεπορτάζ κάλυπτε και το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ, εργαζόμενος στο προδικτατορικό «Εθνος». Οταν η δικτατορία έκλεισε την εφημερίδα συνεργάστηκε επί χρόνια με τον «Ταχυδρόμο» και «Το Βήμα». Οι συντάκτες του «Βήματος» εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk