Εις μνήμην Γιάννη Διακογιάννη

Ιατροκοινωνική εκδήλωση στη μνήμη του δημοσιογράφου Γιάννη Ε. Διακογιάννη διοργανώνει σήμερα ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» στο πλαίσιο του εορτασμού, για έκτη χρονιά, της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Οpera Ηouse» στη Σύμη. Θα μιλήσουν ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Δ.Κρεμαστινός για το «Πώς θα προφυλάξουμε την καρδιά μας» και ο καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ.

Εις μνήμην  Γιάννη  Διακογιάννη | tovima.gr

Ιατροκοινωνική εκδήλωση στη μνήμη του δημοσιογράφου Γιάννη Ε. Διακογιάννη διοργανώνει σήμερα ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» στο πλαίσιο του εορτασμού, για έκτη χρονιά, της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Οpera Ηouse» στη Σύμη. Θα μιλήσουν ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Δ.Κρεμαστινός για το «Πώς θα προφυλάξουμε την καρδιά μας» και ο καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Γ. Φαρμακίδης για την «Πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου- εμβόλια».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Η Καλντέρα η επιλογή να εκδράμουν αυτές τις άκρως επικίνδυνες ημέρες, με τη μετάλλαξη Ομικρον να σαρώνει τα πάντα, στην αγαπημένη... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk