• Αναζήτηση
 • Εις μνήμην Γιάννη Διακογιάννη

  Ιατροκοινωνική εκδήλωση στη μνήμη του δημοσιογράφου Γιάννη Ε. Διακογιάννη διοργανώνει σήμερα ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» στο πλαίσιο του εορτασμού, για έκτη χρονιά, της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Οpera Ηouse» στη Σύμη. Θα μιλήσουν ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Δ.Κρεμαστινός για το «Πώς θα προφυλάξουμε την καρδιά μας» και ο καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Εις μνήμην Γιάννη Διακογιάννη | tovima.gr

  Ιατροκοινωνική εκδήλωση στη μνήμη του δημοσιογράφου Γιάννη Ε. Διακογιάννη διοργανώνει σήμερα ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» στο πλαίσιο του εορτασμού, για έκτη χρονιά, της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Οpera Ηouse» στη Σύμη. Θα μιλήσουν ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Δ.Κρεμαστινός για το «Πώς θα προφυλάξουμε την καρδιά μας» και ο καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας κ. Γ. Φαρμακίδης για την «Πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου- εμβόλια».

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk