Αυτή τη φορά είχε κάποιους λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος αλλά ακόμη περισσότερους για να πειστεί ότι η ΑΕΚ απέχει πολύ από αυτό που ο ίδιος θέλει να δει. Ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν μεν ανακουφισμένος για την πρώτη νίκη (1-0 τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ) της ομάδας στην τρίτη θητεία του στον κιτρινόμαυρο πάγκο, ωστόσο (αγωνιστικές) συμπεριφορές συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών τον έκαναν και πάλι να βγει από τα ρούχα του. Ειδικότερα ο Νάτσο Σκόκο και ο Ράφικ Τζεμπούρ παρέκκλιναν πολλές φορές από τις εντολές του 60χρονου τεχνικού, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι οι ειδικές παρατηρήσεις και οδηγίες του κατά τη διάρκεια των προπονήσεων δεν εισακούονται από τους δύο παίκτες.

Το άναρχο παιχνίδι του Τζεμπούρ και η κακή συνήθεια του Σκόκο να «χάνεται» σε μεγάλα διαστήματα των αγώνων και να μην αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες που περιμένει από αυτόν ο προπονητής- πρόβλημα το οποίο επίσης αντιμετώπιζε ο κ. Γιώργος Δώνης δίχως να βρει τις απαντήσεις- έχουν προβληματίσει τον κ. Μπάγεβιτς. Υστερα από τρεις εβδομάδες στην τεχνική ηγεσία, ο προπονητής περιμένει να διαπιστώσει βελτίωση σε θέματα τακτικής αλλά παρατηρεί ότι κάποιοι παίκτες εξακολουθούν να μην εφαρμόζουν όλα όσα τους ζητεί. Αλλες περιπτώσεις που τον απασχολούν είναι αυτή του Χουανφράν, ο οποίος σε ακόμη ένα ματς έκανε λάθη που θα μπορούσαν να κοστίσουν, καθώς και του Αγγελου Μπασινά ο οποίος έμεινε εκτός ενδεκάδας λόγω καρτών, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, αισθανόμενος ως το «μαύρο πρόβατο» των οπαδών της ΑΕΚ.

Ενα άλλο μεγάλο πρόβλημα που καλούνται να λύσουν άμεσα ο κ. Μπάγεβιτς και οι συνεργάτες του είναι αυτό της φυσικής κατάστασης. Το τεχνικό επιτελείο παρέλαβε μια ομάδα κουρασμένη, όχι επειδή δεν δόθηκε έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά επειδή αυτό μάλλον έγινε με λάθος τρόπο. Οι ποδοσφαιριστές παραπονιούνται ότι αισθάνονται τα πόδια τους βαριά ύστερα από 60-70 λεπτά αγώνων και έτσι εξηγούν την οπισθοχώρησή τους όταν τα ματς πλησιάζουν στο τέλος τους. Ο προπονητής επιλέγει να μη μιλήσει δημόσια για το θέμα αυτό από σεβασμό προς τον προκάτοχό του, παρ΄ όλα αυτά έχει καταλάβει (ύστερα και από συζητήσεις με τους αρμόδιους γυμναστές) ότι η ομάδα δούλεψε στον συγκεκριμένο τομέα με τρόπο που τελικά επιβάρυνε τους ποδοσφαιριστές παρά τους ωφέλησε.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα, ο τεχνικός διευθυντής κ. Στέλιος Μανωλάς άφησε την Αργεντινή για να μεταβεί στη Βραζιλία και στο Πόρτο Αλέγκρε όπου θα παρακολουθήσει αγώνα του πρωταθλήματος της χώρας. Στην αγορά της Αργεντινής ξεχώρισε 5-6 παίκτεςανάμεσά τους ο δεξιός μπακ Πάουλο Φεράρι και ο επιθετικός Γκάμπριελ Αούτσε της Ρίβερ Πλέιτ και ο αριστερός μπακ της Ιντεπεντιέντε Λούκας Αρμάντο Μαρέκε -, ωστόσο κανένας εξ αυτών δεν κοστολογείται λιγότερο από 2 εκατ. ευρώ.