1 φλ. πλιγούρι


1 κρεμμύδι, χονδροκομμένο


2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο




4 φλ. baby σπανάκι, τα φύλλα, χονδροκομμένα



½ φλ. καρύδια, χονδροκομμένα

EKTEΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε το πλιγούρι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να πάρουν χρώμα. Αδειάζουμε σε σαλατιέρα το πλιγούρι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σπανάκι και τα καρύδια. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με αραβικές πίτες και χούμους.

*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014.